Klub seniorů informuje

Ohlédnutí se za akcemi našeho klubu, které se uskutečnily ve druhé polovině měsíce srpna.

Především to byly poslední dvě opékací akce v Centru pro volný čas, kdy se nás sešlo celkem čtyřicet devět členů, z toho 23. srpna dvacet sedm členů, což bylo nejvíce za celé dva letní měsíce. Dne 30. srpna jsme se sešli naposledy a moc rádi jsme ve svém středu přívítali sekretáře senátora Jana Hajdy, a to pana Václava Rišicu, který si s námi přišel vypít kafíčko a popovídat si, a další milé hosty, a to seniory z Mariánských Lázní, kteří mezi nás přicházejí v měsíci srpnu každý rok. V měsíci červenci a srpnu nám počasí přálo a mnohdy bylo až nepříjemné horko a dusno, ale zvládli jsme to. Celkem se těchto úterních akcí zúčastnilo sto třicet osm seniorů a seniorek, a to je pro nás potěšitelné. Tak zase za rok!

Další milou a přátelskou akcí bylo dne 25. srpna posezení na terase Penzionu Bárta. Některé naše členky měly z letošního březnového „Kola štěstí“ ještě výherní poukazy a další se k nim přidali (i dva muži). Sešlo se nás na terase celkem šestnáct. I tato neplánovaná akce se opravdu vydařila. Ještě jedenkrát děkujeme vedení kavárny za poukazy a další sponzorský dar všem přítomným. Děkujeme!

Senioři, pozor!

Upozorňujeme, že dne 21. 9. v 7 hodin odjíždíme na družební setkání do Zlína. První zastávka bude u Centra pro volný čas na Vrchlického ulici, druhá na ulici Hliniště (za křižovatkou), další pod finančním úřadem, také u restaurace Slávie a poslední u bývalých stavebnin Burcin. Opozdí-li se někdo, nebo bude mít nějaký problém, volejte na telefonní číslo: 723 715 533, ať na vás čekáme/nečekáme.

Další informace: Dne 28. září ve 14 hodin se v sále Centra pro volný čas uskuteční náš Svátek seniorů, i když město Mikulov organizuje tento svátek dne 3. října odpoledne v zámeckém sále, a to pro všechny seniory z našeho města a okolí. Mnozí naši členové mají zdravotní potíže, především s chůzí a také mnozí nemají rádi veliké akce, a proto ještě organizujeme naši klubovou akci. Nebude chybět ani velmi pěkný kulturní program a k tanci a poslechu nám tentokrát zahraje pan Miloš Škamrada. Přijďte, nebudete litovat!

Akce v měsíci říjnu:

5. 10. Plavání Aqualand Moravia v Pasohlávkách

Odjezd z již známých stanovišť v 9.15 hodin. Nahlásit se můžete dne 28. 9. na naší společné akci nebo na telefonním čísle: 723 715 533.

12. 10. Burza v 9 hodin v sále Centra

Už teď si připravujte věci, které chcete nabídnout.

19. 10. Akce „Šikovné ruce“ v 15 v naší klubovně

Budeme vyrábět podzimní výrobky s naší skvělou lektorkou paní Ivou Šrámkovou.

26. 10. Zábavné odpoledne ve 14 hodin v sále Centra

Nebude chybět kulturní program, hudba a skvělé pohoštění.

Na všechny tyto naše akce vás srdečně zveme, přijďte, nebudete litovat!

Libuše Danielová