Klub seniorů informuje

Ohlédnutí se za velmi pěknou a zdařilou akcí, která se uskutečnila dne 26. října v sále centra. Kulturní program tradičně připravili členové pěveckého sboru ve spolupráci s naším dlouholetým členem panem Aloisem Gregušem, který je doprovázel na akordeon. Sálem se nesly známé tóny starých písní a všichni přítomní se rádi přidali a s velkou chutí si zazpívali. V programu nechyběly ani vtipy a další legrácky pro pobavení všech zúčastněných seniorů. K tanci a poslechu tentokrát hrál náš dlouholetý partner Rytmik z Dolních Kounic. Nechybělo ani chutné pohoštění a výborný punč. Senioři se točili v kole jako zamlada, věk nevěk! Řídí se rčením, že nejlepším lékem na bolesti a samotu je pobyt mezi lidmi, mezi dobrými přáteli. Vedení Klubu seniorů děkuje členům pěveckého sboru a panu Aloisi Gregušovi za velmi pěkný kulturní program, paní Jarmile Spilkové, Jarmile Svěchotové, Věře Dusilové a Ludmile Šiprové za květinovou výzdobu a přípravu sálu na tuto skvělou akci. Poděkování patří i Marii Babicové, Iloně Biganovské a dalším členkám za přípravu pohoštění a úklid po akci. Všem moc děkujeme!

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 16. listopadu ve 14.30 se uskuteční již tradiční akce Šikovné ruce s paní Ivou Šrámkovou. Blíží se Advent a tak budeme vyrábět stylové výtvory, a to sněhuláčky. Upozorňuji naše členky, že si nemusí nosit žádný materiál na tyto výrobky, protože paní Ivanka má pro nás vždy všechno připravené! Na tuto akci se nemusíte hlásit, stačí jen přijít! I kafíčko bude! Přijďte i 23. listopadu ve 14 hodin do sálu centra na tradiční akci, a to Kateřinské hody. Nebude chybět ani kulturní program v podání členů pěveckého sboru při KS a také hudba. Tentokrát nám bude hrát pan Miloš Škamrada. Na této společné akci se také můžete přihlásit na plavání v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách v pondělí 5. 12.

Akce v měsíci prosinci:

5. 12. Plavání v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách

Odjezd v 9.15 hodin z tradičních stanovišť. Nahlásit se můžete osobně nebo na telefonním čísle: 723 715 533. Bude to poslední plavání v tomto roce.

 

14. 12. Vánoční posezení u stromečku ve 14 hodin v centru

Program: 1. vystoupení dětí MŠ Habánská

2. kulturní pásmo členů pěveckého sboru

3. divadelní představení studentů Gymnázia Mikulov

4. občerstvení a volná zábava

 

28. 12. Silvestrovská merenda od 14 hodin v sále centra

Zábavný kulturní program připraví členové pěveckého sboru, k tanci a poslechu bude hrát Rytmik. Závazně se budete přihlašovat na naší společné akci dne 14. 12. Na tuto již tradiční akci budeme vybírat 100 Kč na bohaté pohoštění. Přijďte se rozloučit se starým rokem!

Na všechny tyto akce srdečně zveme všechny naše členy a další příznivce. Přijďte, rozhodně nebudete litovat!

Libuše Danielová