Klub seniorů informuje

Konec měsíce listopadu a začátek prosince byl pro členy našeho klubu opravdu hektický. Uskutečnilo se tolik akcí, organizovaných naším klubem, městem a také jinými spolky a organizacemi, že jsme mnohdy nevěděli kam dříve. Dne 27. 11. se více jak polovina našich členů zúčastnila skvělé akce, organizované městem Mikulov, a to rozsvícení vánočního stromečku a zahájení letošního adventu.

Velkým překvapením a také milým dárkem pro všechny přítomné bylo, když se náhle rozeznělo 57 zvonů Pražské mobilní zvonohry a vystoupení sborů Virtuosi di Mikulov a Gaudium místního gymnázia. Zlatým hřebem slavnostního večera byli andělé na chůdách, kteří lidem rozdávali andělská peříčka štěstí. I tentokrát to byl pro nás velmi emotivní zážitek, na který budeme dlouho vzpomínat. Ten, kdo přišel, rozhodně nelitoval.

A hned 30. 11. šla skupinka našich členek opět besedovat s místostarostkou paní Marií Leskovjanovou. Beseda byla velmi poučná a konstruktivní. Domů jsme odcházely spokojeny a už teď se těšíme na další setkání v příštím roce.

Další akcí, tentokrát pro nás velmi smutnou, bylo dne 2. 12 . rozloučení se s naší dlouholetou členkou paní Helenou Beličkovou na její poslední cestě. Její skon byl pro nás velkým šokem, protože několik dnů před tím se s námi veselila na naší společné akci. Čest její světlé památce!

Mimořádným zážitkem pro skupinu našich členek a jejich vnoučat byla účast na Adventním koncertě Národopisného souboru Pálava, a to 3. 12. v zámeckém sále. Dne 7. 12. jsme naposledy v tomto roce relaxovali v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. V zařízení byla velmi malá účast, a tak jsme si to náležitě užili.

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 28. prosince ve 14 hodin v sále centra se uskuteční tradiční akce, a to Silvestrovská merenda. Přijďte se rozloučit se starým rokem!

Upozornění!

Dne 18. ledna ve 14 hodin se v sále Centra pro volný čas uskuteční Výroční členská schůze. V kulturním programu vystoupí Národopisný soubor Palavánek a cimbálová muzika Kolík ze ZUŠ Mikulov. Bude zhodnocena činnost Klubu seniorů za rok 2016 včetně hospodaření a vytýčen plán činnosti na rok 2017. Připravte si prosím 100 Kč na zaplacení členských příspěvků.

Vážení přátelé,

blíží se konec tohoto pro Klub seniorů dalšího úspěšného roku, a proto je opět zapotřebí poděkovat všem, kteří mají velký podíl na celé řadě vynikajících akcí. Poděkování patří nejen členům vedení Klubu seniorů, ale především všem členům pěveckého sboru a všem těm, kteří přiložili ruku k dílu. Nelze opomenout ani ty, kteří nám zůstávali věrní a po celý rok pro naše seniory připravovali vynikající kulturní programy a jiné akce. Velké poděkování patří ředitelství MŠ Habánská a Pod Strání, ZŠ Valtická, GSS Mikulov, ZUŠ Mikulov a vedení Národopisného souboru Palavánek.

Velmi oceňujeme pomoc a účast na našich akcích pracovníků MěÚ Mikulov, senátora Jana Hajdy a jeho sekretáře, ředitelství zařízení Srdce v domě v Klentnici, vedení Městské policie Mikulov, paní Sylvy Chludilové z galerie Efram a celé řadě dalších.

Ze srdce děkujeme! Všem výše jmenovaným a také všem našim členům přejeme hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v novém roce 2017!

Libuše Danielová