Klub seniorů informuje

Začátkem měsíce ledna byla v Klubu seniorů v našem městě zahájena činnost, a to Babincem. I když toho dne, 2. ledna, bylo velmi chladné počasí, sešlo se nás k našemu překvapení opravdu hodně. A hned další den 3. ledna se sešli členové pěveckého sboru a začali připravovat akce, které jsou plánovány v měsíci lednu a také únoru. Bylo zapotřebí připravit výroční členskou schůzi, také blížící se maškarní bál a v neposlední řadě i tradiční akci pochovávání basy. Nezahálely ani členky ze Cvičení žen s vedoucí paní Vlastou Žaludovou. Přes vánoční svátky přibylo nějaké to kilečko navíc, a tak je potřeba cvičit a zase cvičit!

Akce v měsíci únoru

1. 2. Zábavné odpoledne ve 14 hodin v sále centra. Soutěže hbitosti a zručnosti s vyhodnocením. Nebude chybět ani chutné pohoštění. Přijďte se pobavit!

4. 2. Na letním bytě – představení divadla Bratří Mrštíků Boleradice, 19.30 hodin, vstupenky zajištěny.

8. 2. Pyžamový bál ve 14 hodin v sále centra. Maškarní bál se vším všudy! Nebude chybět ani módní přehlídka s vyhodnocením odbornou porotou! Kdo nemá pyžamo, nemusí truchlit, přivítáme i masky v nočních košilkách! K tanci a poslechu nám zahraje Rytmik z Dolních Kounic a nebude chybět ani výborné pohoštění!

15. 2. Plavání a relaxace v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Odjezd z již tradičních zastávek v 9.15 hodin. Nahlásit se můžete buď osobně na naší společné akci dne 8. 2. nebo na telefonním čísle: 723 715 533.

22. 2. Pochovávání basy ve 14 hodin v sále centra. Kulturní program na tuto tradiční a oblíbenou akci jako vždy připraví členové pěveckého sboru. Nebude chybět ani pan farář v podání skvělého herce pana Jaromíra Crhana, kostelník a také celá smuteční družina. K tanci a poslechu zahraje pan Miloš Škamrada senior.

Na všechny tyto akce srdečně zveme všechny naše členy a další příznivce. Přijďte, rozhodně nebudete litovat! Rádi přivítáme i nové členy!

Senioři, pozor!

Upozorňujeme, že dne 8. března se uskuteční oslava MDŽ a s ní spojené Kolo štěstí (tombola). Proto celý měsíc únor můžete přinášet ceny do tomboly. Za toto zodpovídá paní Marie Babicová a Štěpánka Moravcová. S dotazy se prosím obracejte přímo na ně.

Blahopřání!

Blahopřejeme naší dlouholeté člence paní Margitě Běličkové, která se dne 1. 1. tohoto roku dožila významného životního jubilea. Přejeme jí vše nejlepší, především však pevné zdraví a hodně spokojenosti. Vedení Klubu seniorů blahopřeje i dalším našim členům, kteří se v měsíci únoru rovněž dožívají významného životního jubilea. Jsou to: paní Vlasta Žaludová, Anna Murínová a pan Karel Zemánek. I jim přejeme pevné zdraví, hodně štěstí a spokojenosti. Ze srdce jim blahopřejeme!

Libuše Danielová

Silvestrovská Merenda