Klub seniorů informuje

Ve druhé polovině měsíce února se v Klubu seniorů uskutečnilo hned několik pěkných akcí, z nichž nejzdařilejší bylo dne 22. února v sále centra Pochovávání basy. Přišli i milí hosté, a to senátor Jan Hajda se svým tajemníkem a paní Ivanka Šrámková. Kulturní program členů pěveckého sboru byl vynikající a i pan farář v podání pana Jaromíra Crhana byl přesvědčivý. K tanci a poslechu nám zahrál pan Miloš Škamrada. Všichni přítomní se moc dobře bavili.

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 15. 3. ve 14 hodin v sále centra se uskuteční tradiční akce, a to Josefská zábava. Program opět připraví členové pěveckého sboru a k tanci a poslechu zahraje náš Rytmik. Na této naší společné akci se můžete přihlásit na plavání do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách, které se uskuteční dne 22. 3., nebo na telefonním čísle: 723 715 533.

Dne 29. 3. se uskuteční tradiční akce Šikovné ruce s paní Ivankou Šrámkovou, a to ve 14.30 hodin v naší klubovně v centru. Na všechny tyto akce srdečně zveme všechny naše členy a další příznivce. Nezapomínejte na pondělní Babinec a úterní schůzky Pěveckého sboru.

Upozornění:

Dne 3. 5. pojedeme na výstavu květin Floria do Kroměříže. Přihlášeno je již více než třicet zájemců, proto se přihlaste co nejdříve.

Vedení Klubu seniorů blahopřeje našim členkám: paní Iloně Biganovské, Mileně Hrobařové, Anežce Gregušové a Inge Vališové, které se v měsíci dubnu dožívají významného životního jubilea. Přejeme pevné zdraví a hodně spokojenosti. Blahopřejeme!

Libuše Danielová