Klub seniorů informuje

Kromě pravidelné činnosti, plavání v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách a dalších aktivit lze vyzvednout jednu z nich, a to tradiční akci Josefskou zábavu, která se uskutečnila dne 15. 3. v sále Centra pro volný čas. Velké poděkování patří členům pěveckého sboru a to za přípravu veselého a vtipného kulturního programu a také za přípravu vynikajícího občerstvení. K tanci a poslechu tentokrát zahrál Rytmik z Dolních Kounic.

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 12. 4. ve 14 hodin se v sále centra uskuteční tradiční a velmi oblíbená akce, a to Velikonoční párty. Kulturní program už teď připravují členové pěveckého sboru při KS. Tentokrát nám bude hrát pan Miloš Škamrada senior. Upozornění pro muže: nezapomeňte si vzít s sebou pomlázky! Dne 19. 4. pojedeme opět relaxovat do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Odjezd v 9.15 hodin z již tradičních stanovišť. Přihlásit se můžete dne 12. 4. na naší společné akci nebo na telefonním čísle 723 715 533.

Seniorky, na den 26. 4. si připravte košťátka! Letos opět vyletíme! Toho dne ve 14 hodin se v sále centra uskuteční další oblíbená akce, a to Slet čarodějnic. O pestrý a vtipný kulturní program se i tentokrát postarají členové pěveckého sboru a k tanci a poslechu bude hrát náš Rytmik z Dolních Kounic. Vedení klubu seniorů vás na všechny tyto akce srdečně zve. Přijďte, nebudete litovat!

Upozorňujeme, že zájezd na Florii do Kroměříže dne 3. 5. je již obsazen. Zapisujeme jen náhradníky!

Libuše Danielová