Místní organizace svazu důchodců ČR

Červnové akce

Blíží se léto (snad nějaké bude) a ubývá akcí. K minimu dojdeme až v červenci a srpnu, ale zdaleka neupadneme do nečinnosti.

Takže v červnu:

V neděli 4. 6. v 8.00/8.05 odjíždíme nejprve do Náměště nad Oslavou, kde nás především čekají reprezentační zámecké prostory s historickými gobelíny. Přejedeme do Velké Bíteše, tam bude mj. oběd dle vlastního výběru, po něm dospějeme do obce Březské na národopisné slavnosti Královničky. Vede D. Vlčková.

Hned další den, 5. 6., odjíždíme na pětidenní pobyt do lázní Teplice nad Bečvou. Organizátor J. Švecová.

7. 6. se dvoučlenná delegace zúčastní krajské konference v Brně.

14. 6. v 15 hodin nás v modlitebně ECM uvítá pan Ctirad Hrubý, aby se s námi podělil o své zkušenosti z praxe psychoterapeuta.

20. 6. v 9.38 odjíždí linkový autobus 570 do stanice Milovice-hájenka, odkud nás doprovodí dr. Matuška z CHKO ke Křivému jezeru. Upozorňuje, abychom si vzali pevné boty. Výlet připravila p. Dundáčková ještě před svou hospitalizací a přejeme jí, aby nás na něm mohla spolu s p. Svozilovou úspěšně vést.

Na krajské sportovní hry, tentokrát v Chudčicích, po tréninkové přípravě odjíždějí 21. 6. dvě naše pětičlenná smíšená družstva. Přejeme jim hodně zdaru v reprezentaci mikulovské organizace.

Zájezd do Kobylí (muzeum a Suchořádská zmola, objednaný oběd a po něm prohlídka kostela – vše s průvodci) se uskuteční 27. 6. Odpoledne zajedeme na Vrbici, kde na nás čekají kromě muzea poschoďové sklepy. Zájezdový autobus odjíždí v 8.30/8.35, předpokládaný návrat do 17 hodin. Vede Z. Trojanová.

Červen ukončíme v Aqualandu 28. 6. se srazem před pokladnou v 9.30.

POZOR!

Za Kobylí a Židlochovice je nutno zaplatit 30. 5. od 15 hodin.

PAMĚTNÍCI: SEJDEME SE V PONDĚLÍ 22. KVĚTNA V 15 HODIN.

Dobromila Vlčková