Klub seniorů informuje

Nejvýznamnější akcí v první polovině měsíce května byla dlouho plánovaná oslava Dne matek, která se uskutečnila dne 10. května v sále centra. Naši senioři ve svém středu rádi přivítali milé hosty, a to senátora Jana Hajdu, jeho sekretáře Václava Rišicu, zastupitele a ředitele Srdce v domě v Klentnici pana Zbyňka Turečka a zastupitelku a zástupkyni ředitele ZŠ Pavlovská paní Hanu Mičkovou.

Přítomným maminkám přišly popřát nejen děti z MŠ Habánská a také předat drobné dárečky, ale i žáci ZUŠ Mikulov ze třídy pana ředitele Jiřího Vrbky (talentované děti školy). K přání se připojili i vnuci našich členek Ludmily Kolouchové a Karly Kováčové a k nim se přidaly i členky pěveckého sboru s krásným pásmem písní. K tanci a poslechu tentokrát zahrál pan Miloš Škamrada. Bylo to milé a přátelské slavnostní odpoledne a všichni přítomní senioři se velmi dobře bavili.

Vedení Klubu seniorů děkuje ředitelství MŠ Habánská a ZUŠ Mikulov a všem účinkujícím za krásná vystoupení, vkusné dárečky a senátoru Janu Hajdovi a panu Zbyňku Turečkovi za milé sponzorské dary. Všem moc děkujeme!

Senioři, pozor

– Nezapomeňte, že dne 14. 6. jedeme relaxovat do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Odjezd v 9.15 hodin z již tradičních stanovišť. Pokud již nejste přihlášeni, můžete tak učinit telefonicky na čísle: 723 715 533.

– Nenechte si ujít poslední akci s hudbou v I. pololetí. Dne 28. 6. ve 14 hodin se v sále centra uskuteční Zábavné odpoledne s hudbou. Popřejeme také našim seniorům, kteří se v první polovině tohoto roku dožili významného životního jubilea.

– A úplně poslední akcí v měsíci červnu, a to 30. 5. bude opět Vycházka po našem městě, spojená s posezením ve vinném sklípku. Sraz ve 13.30 u centra nebo přímo na Pavlovské 83.

– Nezapomínejte na Dámský klub – každé pondělí od 8.30 hodin, schůzky pěveckého sboru – každé úterý od 14 hodin a cvičení žen – každý čtvrtek od 9 hodin!

Libuše Danielová

seniorky carodejnice

Akce Čarodějnice v klubu se velmi vyvedla