Místní organizace svazu důchodců ČR

Srpnové akce

Vzhledem k řidšímu vydávání zpravodaje je třeba na ně upozornit již nyní.

1. 8. vybíráme od 15 hod. na Brno s Mgr. Czajkowskim, Kurdějov a Boskovice. Případně (budou-li ještě místa) na Neziderské jezero.

1. 8. bude od 16 hod. schůze výboru.

3. 8. výlet do Hrušovan linkovým busem 174, který odjíždí v 9.07 hod. Návrat možný nejdříve ve 12.53 hod. z Hrušovan, takže bude dostatek času. Na radnici se nám bude věnovat pan starosta, ale je možné, že neočekávaně bude odvolán a termín se bude měnit. Proto SLEDUJTE VÝVĚSKU, což platí pro všechny prázdninové akce.

7., 14., 21. a 28. 8. v 17 hod. JENTAK s grilováním.

S blížícím se koncem srpna očekáváme tradiční nabídku Dvorního divadla Hlohovec. Letos je vše trochu jinak. Nemají žádnou premiéru, hrají hry, které už jsme viděli. A jen velmi málo v Hlohovci. Zato ale (z mnoha různých míst) hrají i u nás v Mikulově na dvoře klubu No. 292 na ulici Piaristů.

Červencové představení „A taková to byla láska“ jsme už propásli. Ale ve vývěsce o něm byla informace. 10. srpna se hraje „Manželské vraždění“ a 26. srpna „Lakomec“. Právě na toto poslední představení organizujeme společnou návštěvu pro ty, kteří loni nejeli do Hlohovce, anebo si chtějí užít představení podruhé. Pokud se nám podaří získat jako obvykle množstevní slevu na vstupenky, vyjde nás to na pouhých 150 Kč (jinak 200 Kč).

Ovšem je třeba se přihlásit na zájezdu do Židlochovic nebo nejpozději do 22. 7. u p. Zugarové. Platit se bude 1. 8. Všechna představení začínají ve 20.30 hod. Při individuální návštěvě budou nezlevněné vstupenky k dispozici na místě.

Dobromila Vlčková

Dobromila Vlčková