Klub seniorů informuje

V první polovině měsíce června se v Klubu seniorů uskutečnila celá řada velmi pěkných a také zdařilých akcí. Členky Dámského klubu se setkaly dvakrát, a to každé pondělí dopoledne. Poslední setkání se nesla ve znamení Receptáře prima nápadů. Nejen že jsme si vyměňovaly kytičky, semena, ale především bohaté zkušenosti. Pravidelně každé úterý odpoledne se také setkávaly členky pěveckého sboru. Připravovaly kulturní programy jednak na Zábavné odpoledne, konané dne 28. 6. ve 14 hodin v sále centra, ale také na Družební setkání se zlínskými seniory, které se uskuteční dne 21. září tohoto roku.

Dne 14. června jsme byli plavat a především relaxovat v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Toho dne nám počasí celkem přálo, a tak jsme si užili i venkovních bazénů. Další plavání se uskuteční až v měsíci září.

Členové pěveckého sboru a mnozí další se také společně setkali dne 15. 6. na terase U Bártů. Některé naše členky měly ještě poukazy z tomboly, konané v měsíci březnu a ostatní se přidali. Bylo to milé a přátelské posezení!

Senioři, pozor!

V době letních měsíců, v červenci a srpnu, se budeme setkávat jen každé úterý odpoledne od 14 hodin při opékání špekáčků v Centru pro volný čas, kde si můžeme užívat i nově zrekonstruované zahrady. Těchto úterních akcí se mohou zúčastňovat všichni naši členové. Nemusíte se hlásit, jen prostě přijďte mezi nás! Špekáčky a další pochutiny s sebou. Za malý poplatek uvaříme i dobré kafíčko. V případě nepříznivého počasí se sejdeme v naší klubovně v centru a u dobrého kafíčka si popovídáme. Přijďte mezi nás!

Libuše Danielová

Vystoupení babiček dětem MŠ Habánská

seniori