Podařený týden

Období prázdnin je ideální čas pro organizování báječných akcí. To si vzala za své Lidka Sekaninová a díky ní mohli mikulovští senioři strávit týden na Šiklově mlýně. Je to největší přírodní zábavný park v republice a věřte, že musí učarovat všem, kdo ho navštíví. Krásná příroda, perfektní ubytování, spousta nabídek pro zábavu i poučení.

Ráno pro nás začínalo cvičením se skvělým instruktorem Radkem, po něm se ozvala muzika, na kterou se tancují country tance. Pod vedením manželů Průdkových jsme tancovali s vervou až do oběda. A odpoledne? Každý den jiný program. Divadla, exkurze do statku Mittrowských, animační programy, jízda vláčkem, návštěva u indiánů a traperů, procházka v dobových kostýmech, ohnivá show. Opravdu plně využitý čas.

Ve Westernové olympiádě jsme vybojovali výborné 1. místo SOKOLÍK z Mikulova, 2. místo Mastné huby z Hustopečí, 3. míst TATANKA z Mikulova.

Zlatý hřeb našeho pobytu bylo vystoupení ve „Westernovém městečku“ s našimi tanci. Velký potlesk a slova chvály zahřály u srdíčka.

Je na co vzpomínat! Děkujeme Lidce za krásnou dovolenou!

 Účastníci zájezdu

Smlyn

 

duchodci