Na rozvoj jihomoravských firem nemusí být jednatelé sami. JIC jim pomáhá růst i získat finance

Zefektivnění firemního fungování, investice nebo pomoc s žádostí o prestižní evropské granty. Nejen při řešení těchto témat se můžou společnosti opřít o JIC (Jihomoravské inovační centrum). Řada jeho služeb je pro jihomoravské firmy zdarma.

Z které banky získat finance na růst prostřednictvím úvěru, kdy oslovit soukromého investora a kdy sáhnout po veřejném zdroji. Možnosti existují, jak si z nich ale dobře vybrat? Na trhu je nedostatek nezávislých, prověřených, kvalitních, a přitom finančně dostupných poradců, kteří by firmám pomohli se v těchto otázkách zorientovat. Tuto díru už čtyři roky zdárně zaceluje JIC. Má interní tým konzultantů a především síť složenou z téměř stovky expertů, kteří mají za sebou mnohamilionový byznys, dlouholeté zkušenosti a rádi je předávají dál. Interní tým JIC je připravený pomoci firmám s tím, kde získat co nejefektivněji finance. V případě komplikovanějších výzev spojených s fungováním firmy propojuje společnost s vytipovaným expertem, který pomůže firmu zefektivnit. A to vše během úvodních čtyřiceti hodin zdarma a následně za cenu dotovanou Jihomoravským krajem.

Další podrobnosti o službách pro zavedené firmy jsou na stránkách www.jic.cz/platinn, případně u Ondřeje Petráška na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Martina Pouchlá, JIC

Jic podnikatele