Klub seniorů informuje

Klub seniorů informuje 

Ve druhé polovině měsíce srpna, a to 27. 8., se členové našeho klubu zúčastnili zájezdu do Starého Podvorova na pozvání tamějšího Klubu seniorů, kde se konala Výstava pekařských výrobků. Přítomní senioři si prohlédli nově zrekonstruovaný větrný mlýn a pekařské i jiné výrobky z dílny tamních seniorů. Všechny dobroty také ochutnali a mnozí neodolali a některé pochutiny si i zakoupili. Ke slunnému pohodovému odpoledni přispěla nejen krásná stylová výzdoba, skvělá výstava, ale také vynikající harmonikáři. Naši senioři odjížděli spokojeni a plni dojmů. Tak zase za rok!

Poslední opékací akce se uskutečnila dne 29. srpna v Centru pro volný čas. To odpoledne se sešlo neuvěřitelných sedmadvacet seniorů. Bylo to nejvíce za oba letní měsíce. Ve svém středu jsme rádi přivítali milé hosty, a to seniory z Mariánských Lázní. Přicházejí mezi nás každý rok v měsíci srpnu, a to vždy dvakrát. I když v měsících červenci a srpnu panovaly dost velké teploty, přesto se nás za oba měsíce sešlo celkem 178. Vedení Klubu seniorů děkuje všem, kteří se aktivně podíleli na přípravě všech opékacích akcí, vařili výborná kafíčka, uklízeli po akci a celkově pečovali o naše méně pohyblivé seniory. Všem moc a moc děkujeme!

Naše členky paní Alžběta Kozlíková a Jarmila Suchá se v měsíci srpnu ve zdraví vrátily z letního tábora pro seniory v Okrouhlíku u Jihlavy. Pobyt na táboře si náležitě užily, získaly celou řadu diplomů a ocenění a také načerpaly nové síly. K ocenění jim z celého srdce blahopřejeme!

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 21. 9. ve 14 hodin se uskuteční Družební setkání Mikulov – Zlín, a to v sále Centra pro volný čas.

Program této akce:

  • příjezd zlínských seniorů v dopoledních hodinách
  • návštěva galerie Konvent
  • 12 hodin oběd v jídelně Gymnázia Mikulov
  • společné setkání ve 14 v sále centra
  • přivítání a předání dárečků
  • kulturní program obou měst
  • společná zábava, hudba Zlín
  • 17 hodin odjezd seniorů ze Zlína domů

Dne 27. 9. ve 14 hodin v sále centra se uskuteční naše oslava Svátku seniorů. Kulturní program připraví členové pěveckého sboru, k tanci a poslechu zahraje pan Miloš Škamrada.

Na všechny tyto akce naše seniory srdečně zveme. Přijďte, rozhodně nebudete litovat!

Libuše Danielová

klub senioru