Klub seniorů informuje

Klub seniorů informuje 

První velkou akcí v měsíci září bylo 13. 9. v sále Centra pro volný čas Vinobraní 2017 v našem klubu. Ve svém středu jsme rádi přivítali milé hosty, a to zastupitele města – zástupkyni ZŠ Mikulov, Pavlovská, paní Hanu Mičkovou, našeho příznivce a spolupracovníka pana Jaromíra Crhana a ředitele zařízení Srdce v domě v Klentnici pana Zbyňka Turečka.

Zábavný kulturní program tradičně připravily členky pěveckého sboru při KS. S námi vystoupila i vnučka naší členky paní Pavly Pacelové Nelinka Jendrášková. K tanci a poslechu nám hrál Rytmik z Dolních Kounic. Také jsme všichni popřáli panu Jaromíru Crhanovi, který se dne 15. 9. dožil významného životního jubilea, všechno nejlepší, především pevné zdraví a hodně spokojenosti. Nechybělo ani výborné pohoštění, hlavně vynikající burčák od pana Milana Vávry a pak už jen volná zábava.

Vedení Klubu seniorů děkuje členkám pěveckého sboru a malé Nelince Jendráškové za velmi pěkný a hlavně vtipný kulturní program a také všem těm, kteří připravovali nejen výzdobu sálu, ale výborné chlebíčky a další dobroty pro naše seniory. Jmenovité poděkování patří našim členkám: paní Marii Šoupalové, Martě Zbořilové, Miluši Hrobařové, Valerii Eliášové, Ireně Černotové a dalším členům, kteří přinesli vynikající hrozny a další dobroty a také už i na družební setkání se zlínskými seniory. Všem moc děkujeme! Většina našich členů jsou ochotní a obětaví lidé a o náš klub všichni bez rozdílu svědomitě pečují, tak jako o vlastní dítě. Všech těchto aktivit si opravdu moc vážíme a dovedeme je ocenit!

Celý měsíc srpen a začátek měsíce září se nesl ve znamení intenzivních příprav na Družební setkání se zlínskými seniory dne 21. září.

Akce v měsíci říjnu:

2. 10. Plavání Aqualand Moravia v Pasohlávkách, odjezd z tradičních stanovišť v 9.15 hodin. POZOR! Vstupné do areálu na celý den pro seniory 249 Kč. Hlaste se buď osobně na našich společných akcích nebo na telefonním čísle: 723 715 533.

11. 10. Akce „Šikovné ruce“ ve 14.30 hodin v klubovně centra. Budeme tvořit výrobky s podzimní tematikou pod vedením vynikající praktické dívky paní Ivanky Šrámkové.

25. 10. Zábavné odpoledne ve 14 hodin v sále centra. V kulturním programu vystoupí členky pěveckého sboru, hrát bude pan Miloš Škamrada.

26. 10. Beseda s velitelem Městské policie ve 14 hodin v sále centra. Pan Jiří Hamerník přijde mezi nás se svými hosty.

Na všechny akce vás srdečně zveme!

Libuše Danielová

seniori