Klub seniorů informuje

Ohlédneme-li se za akcemi, které se uskutečnily v našem Klubu seniorů ve druhé polovině měsíce října, je nutné i tentokrát vyzdvihnout především dvě nejvýznamnější z nich. První pěknou akcí bylo Zábavné odpoledne, konané 25. 10. v Centru pro volný čas. V kulturním programu opět vystoupili členové pěveckého sboru při KS a k tanci a poslechu tentokrát hrál Rytmik z Dolních Kounic. Stylové oblečení členů pěveckého sboru a výzdoba sálu s ryze podzimní tematikou a také vynikající pohoštění přispělo ke spokojenosti a dobré náladě všech přítomných. I tentokrát se senioři v kole točili jako o život! Věk nevěk.

Vedení Klubu seniorů děkuje členům pěveckého sboru za velmi pěkný a vtipný kulturní program a také výrobu vynikajících chlebíčků na tuto akci, včetně výborného svařáku. Poděkování patří i paní Vlastě Šagátové za velmi chutné řezy na tuto akci a všem těm, kteří připravovali a zdobili sál, pečovali o přítomné seniory a provedli úklid po akci. Všem z celého srdce děkujeme!

Další pěknou akcí byla 26. 10. v sále centra Beseda s velitelem Městské policie panem Jiřím Hamerníkem a jeho hosty. Pan Hamerník se s našimi seniory setkává pravidelně každým rokem, aby je varoval před různými podvodníky a mnohými nenadálými a nepříjemnými situacemi. Bezpečnost seniorů mu leží na srdci, a proto se toto milé setkání stalo tradicí. Beseda se všem přítomným seniorům velice líbila. Dotazů na pana velitele a jeho hosty bylo tolik, že odjížděli s velkým zpožděním na další akci. Přítomné potěšily i drobné dárečky, křížovky a jiné prospekty. Za vše panu Jiřími Hamerníkovi děkujeme a už teď se těšíme na další setkání!

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 15. 11. v 9.30 hodin v sále centra se uskuteční Burza. Připravte si věci k nabídnutí. Přijďte si také popovídat. Uvaříme vám i dobré kafíčko!

Upozorňujeme ty, kteří jedou dne 17. 11. na divadelní představení Jezinky a bezinky do divadla Bratří Mrštíků v Boleradicích, že odjezd je v 18 hodin od Centra pro volný čas a z jiného stanoviště dle dohody.

Přijďte také dne 22. 11. ve 14 hodin do sálu centra na poslední velkou akci v měsíci listopadu, a to tradiční Kateřinské hody. Přijďte se pobavit a také si zatancovat!

Vedení Klubu seniorů blahopřeje naší dlouholeté člence paní Jarmile Spilkové, která se v měsíci listopadu dožívá významného životního jubilea. Přejeme jí především pevné zdraví a hodně spokojenosti. Blahopřejeme!

Libuše Danielová

seniori