Chcete nové dětské hřiště? Zapojte se ankety a hlasujte pro Rákosníčkovo hřiště od Lidlu.

Společnost LIDL postaví i v letošním roce v českých a moravských městech dalších deset Rákosníčkových hřišť. Tato bohatě vybavená dětská hřiště v hodnotě 1,5 milionu korun vznikají na různých místech republiky a nyní je šance, že by jedno z dalších mohlo vyrůst právě v Mikulově. Jsme v silné konkurenci – Blansko, Boskovice, Brno, Hustopeče, Kuřim, Kyjov, Veselí nad Moravou, Vyškov a Mikulov. Musíme tedy získat nejvíc hlasů, aby u nás hřiště vzniklo!

Hlasovat pro hřiště v Mikulově můžete až do 28. února na webu www.lidl-rakosnickova-hriste.cz a na Facebooku Lidl Česká republika. Každý hlasující může denně odevzdat dva platné hlasy a navíc se může zapojit i do soutěže o ceny.

„Naše prodejny jsou v téměř všech větších městech v České republice a jsou součástí každodenního života jejich obyvatel. Přijde nám proto přirozené podporovat je i mimo naše prodejny. Obliba Rákosníčkových hřišť je opravdu velká, proto stavíme dál. Rozzářené dětské tváře při otevření nových hřišť a spokojení rodiče, to je pro nás vynikající motivace,“ uvedl k výstavbě dalších hřišť generální ředitel společnosti Lidl Pavel Stratil. 

Dětská hřiště staví Lidl již šest let. Za tu dobu vzniklo po celé republice 79 Rákosníčkových hřišť v celkové hodnotě 118,5 milionu korun.

js

Skluzavka