Gastrokroužek pokřtí svou knihu v Mikulově v Clubu No. 292

Tak tahle jedinečná kniha GASTROKROUŽEK se bude v pátek 4. května křtít také v Mikulově v Clubu No 292 ve 20 hodin. Neobyčejnou kuchařku přátel, bloggerů a gurmetů, které spojilo jídlo, si budete moci koupit, členové Gastrokroužku vám ji i podepíší a hned o víkendu podle ní můžete vařit :-)

Najdete v ní nejen vymazlené recepty, ale také inspiraci, jak si užít život společně s přáteli a dobrým jídlem. Za všechno může Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a LiStOVáNí. Těšit se můžete na recepty bloggerů Markéty Pavleje (Kitchenette), Jany Králikové (Zásadně zdravě), Mariky a Jirky Kučových (Kitchen Story), novinářky Darina Křivánkové (Reflex, FOOD) a samozřejmě ty Lukášovy.

Vyrazili vařit do školní jídelny, o dušičkách na faru, o Velikonocích na Vysočinu, na podzim na vinici, v zimě na hory, udělali letní mejdan na hausbótu nebo grilování na koňském polu. A nebyli u toho sami – drinky míchal skvělý barman George Němec, dorty napekly Stáňa Mutlová (Punk Rock Cakes) a Šárka Divácká (Sorry, pečeme jinak), vařili s nimi i šéfkuchaři Jana Bilíková (Ambi) a Přemek Forejt (Entrée) a spousta dalších hostů. Těšte se na osmdesátku receptů, které budete zaručeně chtít vyzkoušet, a atmosféru, kterou budete chtít zažít. Na fotografiích vše kouzelně zachytila Lucie Fenclová.   

Dojděte si popovídat se všemi autory, včetně Lukáše k nám do Clubu no.292 v Mikulově dne 4.5. ve 20.00. Těšit se můžete na výborné jídlo Bistra Drogérka a také jedinečnou příležitost si zakoupit tuto kuchařku podepsanou všemi autory dříve, než půjde do prodeje v knihkupectvích. Rezervace nutná na 725 807 525
Petra Caulfield.

gastrokrouzek