Klub seniorů informuje

I druhá polovina měsíce srpna měla v našem klubu téměř stejný scénář. Ještě dvakrát jsme opékali špekáčky, párky a pochutnávali si i na dalších dobrotách, a to dne 21. 8. a 28. 8. vždy v úterý od čtrnácti hodin v atriu Centra pro volný čas na Vrchlického ulici.

Dne 21. srpna mezi nás zavítali naši přátelé – senioři z Mariánských Lázní. Setkáváme se s nimi každý rok v měsíci srpnu a rozhodně si máme o čem povídat.

Při hodnocení akcí v letních měsících vedení Klubu seniorů konstatovalo, že i když v tomto období panovala velká vedra, setkali jsme se celkem devětkrát a sešlo se nás 201 seniorů a seniorek. Nejvíce se nás sešlo dne 21. 8., a to 34 seniorů. Tak velkou účast to odpoledne zapříčinilo především velké ochlazení.

Vedení Klubu seniorů děkuje všem, kteří se aktivně podíleli na přípravě a realizaci všech opékacích akcí. Vařili výborná kafíčka, uklízeli po akci a celkově pečovali o naše méně pohyblivé seniory. Mnozí z nich pravidelně přinášeli různé dobroty, ovoce, zeleninu, koláče, langoše, burčák a další. Největší poděkování patří paní Marii Babicové, Štěpánce Moravcové, Martě Gregorové, Věře Dusilové, Valerii Eliášové, Boženě Karáskové, Zdenku Strnadovi a celé řadě dalších. Všem moc a moc děkujeme a jejich ochoty a obětavosti si moc vážíme a dovedeme ji ocenit. Díky všem!

Početná skupinka našich členů se dne 26. srpna zúčastnila Zájezdu do Starého Poddvorova, a to na pozvání tamějšího klubu seniorů, kde se i tento rok konala Výstava pekařských výrobků. Přítomní senioři si prohlédli nejen nově zrekonstruovaný mlýn, ale i pekařské a jiné výrobky z dílny tamních seniorů. Všechny tyto dobroty také ochutnali a některé pochutiny si i zakoupili. K pohodovému odpoledni přispěla nejen krásná stylová výzdoba, skvělá výstava, ale i hra na akordeony. Naši senioři odjížděli nadmíru spokojeni a plni dojmů. Tak zase za rok!

Senioři pozor!

Nezapomeňte, že dne 19. září se koná Zájezd do Strážnice a Modré u Velehradu. Odjezd pro přihlášené v 7 hodin z ulice Na Hliništi. Další zastávky tak jak při minulém zájezdu do Hodonína. Informace k zájezdu také na telefonním čísle: 723 715 533.

Oznamuji, že Svátek seniorů v klubu se dne 26. září ruší, protože v ten den se koná oslava Svátku seniorů ve 14 hodin v zámeckém sále, organizovaná městem Mikulov. Věřím, že to slavnostní odpoledne se v sále mikulovského zámku sejdeme v hojném počtu!

Připomínám pravidelné akce:

°- každé pondělí         Dámský klub                          8.30 hodin      naše klubovna v centru

°- každé úterý             Schůzky pěveckého sboru      14.00 hodin    naše klubovna v centru

°- každý čtvrtek          Cvičení žen s paní V. Žaludovou      9.00 hodin      sál centra

Vedení Klubu seniorů na všechny tyto akce srdečně zve všechny naše seniory a další příznivce. Přijďte mezi nás!

Libuše Danielová

seniori klub1