Klub seniorů informuje

V první polovině měsíce září se hned dne 5. září uskutečnilo Plavání v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. I když se této pro zdraví blahodárné akce zúčastňovalo hodně seniorů, nevíme, jak to bude do budoucna. Vedení tohoto zařízení mění neustále dny pobytu pro seniory a také pravidelně zdražují. Teď pro změnu je návštěvní den pro seniory v pondělí a vstupné se zvýšilo na 299 Kč na celý den.

Další skvělou a tradiční akcí v měsíci září bylo dne 12. 9. v sále Centra pro volný čas Vinobraní 2018 v klubu. Zábavný kulturní program opět připravily členky pěveckého sboru při KS. K tanci a poslechu nám hrál pan Miloš Škamrada. Nechybělo ani výborné pohoštění, a to chutné chlebíčky z dílny členek pěveckého sboru, dobré kafíčko, hlavně však vynikající burčák a sladké hrozny. Pak následovala už jen volná zábava. I tentokrát se naši senioři za zvuků hudby v kole točili jako o život!

Vedení Klubu seniorů děkuje členkám pěveckého sboru za velmi vtipný a veselý kulturní program, výzdobu sálu, výborné chlebíčky a další dobroty pro naše seniory a také úklid po akci. Jmenovité poděkování patří našim členkám, a to paní Marii Šoupalové za vynikající burčák a sladké hrozny a paní Růženě Vávrové za krásné kytičky a vajíčka na chlebíčky. Velké poděkování patří všem našim členům, kteří se jakkoliv podíleli na této zdárné akci. Díky!

Akce v měsíci říjnu:

8. 10. Plavání Aqualand Moravia – Pasohlávky

            Odjezd v 9,30 hodin z již tradičních stanovišť. Na plavání se hlaste buď osobně na našich akcích nebo telefonicky na telefonním čísle: 723 715 533.

10. 10. Akce Šikovné ruce 14.30 hodin, klubovna centra

            S naší praktickou dívkou paní Ivankou Šrámkovou budeme vyrábět výrobky s podzimní tematikou.

14. 10. Zkrocení zlé ženy 15.00 hodin, Divadlo Boleradice

            Pro přihlášené odjezd ve 13.30 hodin. O zastávkách autobusu budete včas informováni.

24. 10. Zábavné odpoledne 14.00 hodin, sál centra

            Kulturní program připraví členky pěveckého sboru, k tanci a poslechu zahraje Rytmik z Dolních Kounic.

Na všechny tyto akce srdečně zveme všechny naše členy a další příznivce!

Senioři, pozor!

Nezapomínejte na pravidelné akce klubu, a to každé pondělí Dámský klub od 8.30 hodin, každé úterý Schůzky pěveckého sboru od 14 hodin a každý čtvrtek Cvičení žen seniorek s paní Vlastou Žaludovou od 9.00 hod. v sále.

Vedení Klubu seniorů v našem městě blahopřeje našim členkám, a to paní Marii Babicové a Vlastě Šagátové, které se v měsíci říjnu dožívají významného životního jubilea. Přejeme pevné zdraví, hodně spokojenosti a životního optimismu. Blahopřejeme!

Libuše Danielová

klub senioru