Natálie Šutová je finalistkou v soutěži MISS Motýlek 

Osmnáctiletá studentka mikulovského gymnázia Natálie Šutová je finalistkou ojedinělé soutěže krásy MISS Motýlek, která se snoubí se sociálním cítěním a dobrým srdcem.

Finálový galavečer Miss Motýlek aneb Dívka s dobrým srdcem 2018 se bude konat v Divadle Radost Brno večer 20. října 2018.

Cílem celé soutěže je materiálně podpořit ty, kteří potřebují naši pomoc. Každá z dvanácti finalistek této soutěže je patronkou životních osudů. Dívky tak prostřednictvím soutěže Miss Motýlek budou mít šanci ukázat nejen přirozený intelekt, ale také své dobré srdce.

Natálii oslovil osud devítiletého Lukáše, který trpí cystickou fibrózou. „Ráda bych pro něj touto cestou zabojovala a stala se tak jeho patronkou v soutěži. V budoucnu chci studovat medicínu a pomáhal tak víc nemocným lidem,“ říká Natálie Šutová.
A proč se přihlásila do soutěže krásy? „Zatím nemám moc možností pomáhat. Tato soutěž mne zaujala svým ojedinělým projektem, a tak jsem se přihlásila a ono to vyšlo. A budu vděčná za podporu a hlasy lidí, kteří mi tak ještě víc umožní, abych mohla pomáhat.“

Natálie má soutěžní číslo 9 a svým hlasem ji můžete podpořit i vy na www.missmotylek.cz/soutezici.

Jitka Sobotková, foto: archiv Natálie Šutová

natalie soutez