Klub seniorů informuje 

V první polovině měsíce října se v Klubu seniorů v našem městě uskutečnilo hned několik velmi pěkných a také zdařilých akcí, z nichž je zapotřebí vyzvednout ty nejvýznamnější.

První mimořádně zdařilou akcí bylo 8. 10. plavání a relaxace v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. I když se změnil návštěvní den a mnohým seniorům to nevyhovovalo a také se zvýšila cena za pobyt v zařízení, sešlo se nás opravdu hodně. I počasí nám přálo, a tak jsme si to náležitě užili. Další velmi pěkná a tradiční akce „Šikovné ruce“ s naší „praktickou dívkou“ paní Ivankou Šrámkovou se uskutečnila 10. 10. v naší klubovně v Centru pro volný čas. Vyráběli jsme opravdu krásné výrobky s podzimní tematikou. Naší paní Ivance za vše ze srdce děkujeme. Její ochoty a obětavosti si velice vážíme a dovedeme ji ocenit. Moc děkujeme!

Nezapomenutelnou akcí bylo také divadelní představení Zkrocení zlé ženy v Divadle Bratří Mrštíků v Boleradicích. Byl to mimořádný kulturní zážitek. Moc jsme si to užili!

Členky vedení našeho klubu 11. 10. také navštívily naši dlouholetou členku a vynikající zpěvačku paní Hedviku Bisovou, která po náročné operaci nemůže mezi nás. Bylo to opravdu milé a velmi přátelské setkání!

Akce v měsíci listopadu:

7. 11. Beseda s velitelem Městské policie Mikulov Jiřím Hamerníkem, ve 14 hodin, sál centra

12. 11. Plavání Aqualand Moravia v Pasohlávkách, odjezd v 9.30 hodin z již tradičních stanovišť. Můžete se přihlásit také telefonicky, číslo: 723 715 533.

21. 11. Kateřinské hody, ve 14 hodin, sál centra

Kulturní program připraví členky pěveckého sboru při KS, k tanci a                      poslechu zahraje pan Miloš Škamrada.

28. 11. Burza, v10 hodin, sál centra  

Už teď si připravujte věci, které chcete nabídnout vašim spoluobčanům. Upozorňujeme, že své věci si musí nabízet každý sám a také si určit cenu.

Na všechny tyto akce vás srdečně zveme! Přijďte mezi nás.

Tradiční akce:

Každé pondělí: Dámský klub, v 8.30 hodin, klubovna v centru

Každé úterý: Schůzky pěveckého sboru, ve 14 hodin, klubovna v centru

Každý čtvrtek: Cvičení žen s paní Vlastou Žaludovou, v 9 hodin, sál centra

 

Libuše Danielová

klub senioru