Klub seniorů informuje 

Dne 24. října ve 14 hodin se v sále centra konala mimořádná akce našeho klubu, a to Zábavné odpoledne. Stylově vyzdobený sál Centra pro volný čas to odpoledne doslova praskal ve švech. Sešlo se nás neuvěřitelných 68 seniorů a seniorek, a to nepočítám další milé hosty a účinkující. Senioři Klubu seniorů v našem městě ve svém středu rádi přivítali milé hosty – zastupitele města paní Hanu Míčkovou, zástupkyni ředitele ZŠ Pavlovská, a pana Zbyňka Turečka, ředitele zařízení Srdce v domě v Klentnici, a také několik obyvatel tohoto zařízení. V kulturním programu vystoupily děti MŠ Pod Strání v překrásně sladěném oblečení a i jejich vystoupení bylo úchvatné. Přítomným seniorům se jejich vystoupení moc líbilo, což dokazovali neustálým potleskem. Moc rádi také přivítali další účinkující, a to vynikající zpěváky pana Miroslava Hejče a pana Pavla Sukupa, kteří svým vystoupením zpestřili a také obohatili celé toto mimořádné odpoledne. A aby se senioři opravdu bavili, nechyběly ani vtipy a veselé scénky. K tanci a poslechu tentokrát hrál Rytmik z Dolních Kounic. Nechybělo ani výborné pohoštění a chutné chlebíčky z dílny členek pěveckého sboru a také další dobroty. Tato dlouho připravovaná a skvělá akce se opravdu vydařila!

Vedení Klubu seniorů z celého srdce děkuje Ředitelství MŠ Pod Strání a panu Miroslavu Hejčovi a Pavlu Sukupovi za překrásné vystoupení, kterým oživili toto zábavné odpoledne. Moc si toho vážíme. Děkujeme! Poděkování patří i členkám pěveckého sboru za jejich vystoupení v kulturním programu, ale i za přípravu sálu, výrobu vynikajících chlebíčků a dalších pochutin a také úklid po akci. Mimořádné poděkování patří také panu Zbyňku Turečkovi, paní Vlastě Šagátové a Štěpánce Moravcové za milé sponzorské dary. Moc a moc za vše děkujeme!

Členky pěveckého sboru ani ve druhé polovině měsíce října rozhodně nezahálely. Kromě přípravy kulturních programů na blížící se akce také navštívily, a to na pozvání, dne 18. října MŠ Habánská při příležitosti dne otevřených dveří. Prohlédly si tak nově zrekonstruovanou budovu této MŠ, besedovaly s kolektivem pedagogů a správních zaměstnanců a všem popřály další úspěchy v jejich práci. Zrekonstruovaná MŠ je opravdu překrásná! Rozhodně to stálo za to!

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 12. listopadu jedeme plavat a relaxovat do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Odjezd z již tradičních stanovišť v 9.30 hodin. Kdo se ještě nenahlásil, může tak učinit i telefonicky na čísle: 723 715 533.

Také vás srdečně zveme na společnou akci Kateřinské hody, které se uskuteční dne 21. listopadu ve 14 hodin v sále centra. Kulturní program připraví členové pěveckého sboru a k tanci a poslechu bude hrát pan Miloš Škamrada.

Dne 28. listopadu se uskuteční zájezd do Hatí u Znojma, a to v předvánočním období. Kdo nebyl na naší společné akci dne 24. 11. a nepřihlásil se, může tak učinit dodatečně buď osobně, nebo telefonicky na čísle: 723 715 533. Odjezd v 8 hodin z ulice Na Hliništi. Další zastávky: u hřbitova, na ulici 22. dubna a na Valtické ulici.

Na všechny tyto akce srdečně zveme všechny naše členy a další příznivce. Přijďte, nebudete litovat!

Libuše Danielová

 

klubsenioru