Klub seniorů informuje 

Ze všech akcí, které se uskutečnily v první polovině měsíce listopadu je zapotřebí vyzvednout nejvýznamnější z nich, a to Besedu s velitelem Městské policie panem Jiřím Hamerníkem. Ta se uskutečnila 7. listopadu v sále Centra pro volný čas. Tyto besedy s velitelem Městské policie se již stávají tradicí. Jeho krédem vždy bylo a je, že varovaní a informovanosti seniorů není nikdy dost a je potřeba je preventivně neustále opakovat. Na besedě se i tentokráte sešlo rovných třicet seniorů a seniorek. Besedovali jsme více jak dvě hodiny. Pan Jiří Hamerník také předal všem přítomným seniorům drobné dárečky a nechybělo ani výborné kafíčko a další pohoštění. Tuto skvělou akci lze hodnotit na jedničku s hvězdičkou. A už teď se ozývají senioři o zopakování této výborné akce v jarním období. Velitel Městské policie byl opravdu skvělý! Vedení Klubu seniorů mu za vše moc a moc děkuje. Děkujeme také paní Martě Zbořilové a Martě Gregorové za vynikající občerstvení, které zajistily. Díky!

 

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 28. listopadu v 10 hodin se v sále Centra pro volný čas uskuteční tradiční akce, a to BURZA. Přijďte si na kafíčko a popovídat si. Těšíme se na Vás!

Akce v měsíci prosinci:

5. 12. Akce „Šikovné ruce“ 14.30   klubovna centra

            S naší praktickou dívkou paní Ivankou Šrámkovou budeme vyrábět výrobky s vánoční tematikou. Zveme všechny naše seniorky, co mají „šikovné ruce“, aby přišly mezi nás!

12. 12. Vánoční posezení u stromečku 14.00 sál centra

            S vánočním programem přijdou mezi nás děti MŠ Habánská a pozadu nezůstanou ani členky pěveckého sboru při KS. Přijďte si s námi zazpívat vánoční koledy a zavzpomínat si. Vždyť vzpomínky milé vždycky těší!

27. 12. Silvestrovská merenda 14.00 hodin sál centra

            Veselý a vtipný silvestrovský program připraví členové pěveckého sboru, k tanci a poslechu budou hrát naši chlapci z Dolních Kounic. Pozor! Na tuto akci se musíte závazně přihlásit! Nejpozději dne 12. 12. na naší společné akci a zaplatit 150 Kč na bohaté občerstvení. Přijďte se rozloučit se starým rokem!

Vedení Klubu seniorů blahopřeje našim dlouholetým členům, a to paní Jiřině Hiclové a panu Josefu Murínovi, kteří se v měsíci prosinci dožívají významného životního jubilea. Přejeme jim pevné zdraví, hodně spokojenosti a životního optimismu. Blahopřejeme!

Libuše Danielová

fofo: beseda s velitelem Městské policie Mikulov JIřím Hamerníkem

klubsenioru