Vernisáž výstavy Bible mluví a adventní koncert

Chcete-li v adventu trochu zvolnit, rozjímat nebo nakoupit drobné dárky, zveme vás ke strávení dvou příjemných podvečerů.

V pátek 30. listopadu od 17.15 se v Městské knihovně uskuteční vernisáž výstavy Bible mluví. Jedná se o výstavu fotografických portrétů lidi různého věku, povolání a zázemí z Mikulova a okolí, které spojuje vztah k této Knize knih. V krátkých doprovodných textech každý z nich popisuje, co pro něj Bible znamená. Na výstavě, trvající až do konce ledna, bude i prostor pro bližší seznámení se s Biblí, listování a tvoření pro dospělé i děti.

Hudební zážitek nabídne tradiční (již šestý) adventní koncert v neděli 1. prosince od 17 hodin. Do Mikulova zavítá pěvecký sbor Brno Gospel Choir, jehož repertoár tvoří především současné gospelové písně, nebrání se ovšem ani tradičnějšímu gospelu a spirituálům. Součástí koncertu bude i dobročinná burza rukodělných výrobků. Její výtěžek podpoří práci s vážně nemocnými dětmi v nemocnicích v rumunské oblasti Cluj, jíž se věnuje místní metodistická církev. Akce se koná ve sborovém domě na adrese Purkyňova 2A (pod bývalou hasičskou zbrojnicí), vstupné na koncert je dobrovolné.

Těšíme se na setkání a přejeme, aby váš advent byl naplněn radostí a nadějí.

ECM Mikulov