Klub seniorů informuje 

V posledních čtrnácti dnech se v Klubu seniorů v našem městě uskutečnila celá řada pěkných a zdařilých akcí, z nichž je zapotřebí vyzvednout dvě nejvýznamnější.

Dne 28. listopadu se v sále centra konala tradiční BURZA, které se zúčastnilo téměř třicet seniorů, včetně sedmi nabízejících své zboží, a to i sušené houby a budku pro ptáčky. Setkali jsme se také proto, abychom si poseděli u dobrého kafíčka a popovídali si. Bylo to další setkání dobrých přátel.

Tradiční akce ŠIKOVNÉ RUCE s paní Ivankou Šrámkovou se konala dne 5. prosince v naší klubovně. Vyráběli jsme výrobky s vánoční tematikou, a to krásné stromečky, andělíčky a další dekorace. Naší Ivance za vše z celého srdce děkujeme, především však za její neskonalou trpělivost s námi dříve narozenými. Velké díky!
Na závěr této skvělé akce jsme se také setkali se skupinkou čertů, čertic a dokonce i se samotným Luciferem (v podání pana Vítězslava Vaňkáta), kteří se připravovali na své úřadování na Náměstí. Pro naše seniorky to byl velký zážitek!

Naši senioři však nechyběli ani na tradiční akci Rozsvícení vánočního stromečku dne 2. prosince na Náměstí v našem městě, a to první adventní neděli. Tato jedinečná akce tento rok neměla chybu! Byla to mimořádná podívaná, až se všem přítomným tajil dech. I sám stromeček a celková výzdoba je prostě jedním slovem skvělá!

Senioři pozor!

Nezapomeňte, že dne 27. prosince ve 14 hodin se v sále Centra pro volný čas uskuteční poslední akce tohoto roku, a to Silvestrovská merenda. Kulturní program připraví členové pěveckého sboru a k tanci a poslechu tentokrát budou hrát naši chlapci z Dolních Kounic. Kdo se na tuto tradiční akci ještě nenahlásil, může tak dodatečně učinit i telefonicky na čísle: 723 715 533.

Nezůstávejte sami! Přijďte se pobavit a důstojně rozloučit se starým rokem!

Upozorňujeme, že dne 16. ledna 2019 ve 14 hodin se v sále centra uskuteční Výroční členská schůze. V kulturním programu vystoupí děti MŠ Pod Strání a pěvecký sbor Ptáčata ze ZŠ Valtická. Budeme také vybírat členské příspěvky.

Vážení přátelé, blíží se konec tohoto pro náš Klub seniorů dalšího úspěšného roku, a proto je zapotřebí poděkovat všem, kteří mají velký podíl na celé řadě vynikajících akcí.

Poděkování patří nejen členům vedení klubu a pěveckého sboru, ale i všem těm, kteří přiložili ruku k dílu. Ze srdce děkujeme i naší člence a především vedoucí cvičení žen seniorek paní VLASTĚ ŽALUDOVÉ za její ochotu a obětavost, které si moc vážíme! Nelze však opomenout ani ty, kteří nám zůstávali věrní a po celý rok pro naše seniory připravovali vynikající kulturní programy, besedy a jiné skvělé akce. Velké poděkování patří ředitelství MŠ Habánská a Pod Strání, ZŠ Valtická, ZUŠ Mikulov a vedení Národopisného souboru Palavánek. Velmi oceňujeme pomoc a účast na našich akcích pracovníků MěÚ Mikulov, zastupitelů města, Ředitelství zařízení Srdce v domě v Klentnici, vedení Městské policie Mikulov, paní IVANCE ŠRÁMKOVÉ, manželům Hejčovým, Popovským, panu Pavlu Sukupovi a celé řadě dalším. Z celého srdce všem moc a moc děkujeme!

Všem výše jmenovaným a také všem našim členům přejeme pevné zdraví, štěstí a spokojenosti v novém roce 2019!

  

Libuše Danielová

klubsenioru01

 

návštěva čertovské skupiny