Klub seniorů informuje 

Ze všech akcí, které se uskutečnily v posledních čtrnácti dnech je zapotřebí vyzvednout nejvýznamnější z nich, a to besedu s velitelem Městské policie panem Jiřím Hamerníkem. Ta se uskutečnila dne 3. dubna v sále Centra pro volný čas, a to v rámci měsíce bezpečnosti. Krédem pana Jiřího Hamerníka vždy bylo a je, že varování a informovanosti seniorů není nikdy dost a je zapotřebí je preventivně neustále opakovat. I tentokrát se sešly tři desítky seniorů a seniorek. Úvodem besedy jsme veliteli Městské policie, který se v těchto dnech dožil významného životního jubilea, popřáli hlavně pevné zdraví, hodně spokojenosti a pracovních úspěchů, předali dárečky a členky pěveckého sboru mu také zazpívaly. Pak následovala již zmíněná beseda, která trvala téměř dvě hodiny. Pan Jiří Hamerník předal přítomným seniorům také drobné dárečky. Nechybělo ani výborné kafíčko a další chutné pohoštění. Tuto skvělou akci lze i tentokrát zhodnotit na velkou jedničku s hvězdičkou. Velitel Městské policie byl jedním slovem „skvělý“! Vedení Klubu seniorů mu za vše moc děkuje. Poděkování patří také všem členkám pěveckého sboru nejen za zpestření tohoto milého a přátelského setkání, ale i za přípravu vynikajícího pohoštění. Díky! A už teď se senioři a zvláště seniorky těší na další besedu s velitelem v tomto roce, a to v měsíci listopadu.

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 24. dubna ve 14 hodin se v sále centra uskuteční tradiční Slet čarodějnic. Program i tentokrát připraví členky pěveckého sboru, k tanci a poslechu zahraje Rytmik z Dolních Kounic. Přijďte se pobavit!

Dne 25. dubna se koná Zájezd na Flóru Olomouc. Ještě teď se můžete přihlásit i telefonicky na čísle: 723 715 533.

 

Akce v měsíci květnu:

6. 5. Plavání Aqualand Moravia v Pasohlávkách

Odjezd v 9.30 hodin z již tradičních stanovišť. Přihlásit se můžete dne 24. dubna na naší společné akci nebo i telefonicky na již výše uvedeném čísle.

15. 5. Oslava Dne matek 14.00 hodin    sál centra

V kulturním programu vystoupí děti MŠ Pod Strání a žáci ZUŠ Mikulov, k tanci a poslechu bude hrát pan Miloš Škamrada.

22. 5. Burza 9,30 hodin      sál centra

            Již teď si můžete připravovat to, co chcete spoluobčanům nabídnout!

29. 5. Beseda s panem proboštem Pavlem Pacnerem 14.00 hodin    sál centra

 

Pravidelné akce klubu:

každé pondělí            8.30 hodin      Dámský klub             klubovna centra

každé úterý               14.00 hodin    Schůzky pěveckého sboru               klubovna centra

každý čtvrtek              9.00 hodin      Cvičení seniorek s paní Vlastou Žaludovou          sál centra

Máte-li zájem o některou z těchto aktivit, nemusíte se hlásit, prostě jen přijďte!

Vedení Klubu seniorů blahopřeje naší dlouholeté člence paní Miladě Vlčkové, která se v měsíci květnu dožívá významného životního jubilea. Přejeme jí pevné zdraví, hodně spokojenosti a plno elánu do dalších let. Blahopřejeme

Libuše Danielová

klub senioru

Foto: Beseda s velitelem Městské policie Jiřím Hamerníkem