STREET DANCE PRO VŠECHNY aneb HLEDÁTE KROUŽEK PRO SVÉ DĚTI

Máme otevřeno na 30 kroužků po celém Břeclavsku, Mikulovsku a Hodonínsku. Nemusíte děti nikam vozit, my jezdíme za Vámi. Ušetřený čas mohou děti využít zase o něco lépe než sezením v autě či autobuse. Výčet tréninků, kde všude taneční lekce probíhají, který den a v kolik hodin, naleznete na našich stránkách www.ncod.cz, který by měl být zcela úplný první týden v září.

Hodiny probíhají jednou týdně v pravidelný čas na stále stejném místě a navazují na sebe. Pokud však vynecháte nějakou lekci kvůli nemoci, nic se neděje, pomáháme dětem vše dohnat a neustálým opakováním choreografií se lehce chytí i ti, kteří nezačnou s kurzem od začátku hned v září. Nebude se dítě nudit? U nás rozhodně ne. Během školního roku si vyzkouší spoustu různých tanců a technik. STREET DANCE, na který se naše taneční studio zaměřuje, je totiž jen takový nadřazený pojem, jenž pod sebou ukrývá nespočet zajímavých tanečních stylů. Z nejznámějších můžeme třeba jmenovat hip hop, dancehall, house, lockin, break dance a další, které si děti mají možnost všechny vyzkoušet během kurzů. Z těchto stylů dávají lektoři dohromady asi tříminutové choreografie, které jsou složené z více písniček, díky čemuž se děti v žádném případě nestihnou nudit. Bojíte se, že si Vaše dítě nezvládne něco zapamatovat? Na to máme také řešení – lektoři každou skladbu zvlášť natáčejí na počítání a videa dáváme na náš web. Naši svěřenci pak tedy mohou trénovat a procvičovat také doma a sami napomáhat svému zlepšování.

Kurz máme rozdělen na dvě období – září až prosinec a leden až červen. Obě tato období jsou ukončena závěrečným projektem – vystoupením pro rodiče a veřejnost, na kterém děti předvedou choreografie, jež se zvládly v tomto krátkém čase naučit. Tanečky všech skupinek na sebe navazují a dávají tak něco přes hodinku dlouhý program. Nemusíte se však bát, že Vaše dítě zde bude muset trávit celý den, máme to vymyšleno tak, abyste si děti na vystoupení přivezli, zhlédli představení a hned si Vaše ratolesti zase odvezli domů. Termíny těchto závěrečných projektů vystavujeme hned v září na našich stránkách, tak aby si rodiče mohli tato dvě důležitá data zarezervovat ve svém diáři a nedošlo tak k tomu, že se dítě nebude moci představení účastnit a tím zkomplikovat práci lektorům a ostatním dětem, jelikož věřte, že není pro děti nic horšího než se učit znovu a znovu, kde přesně má stát, kam se hnout při které písničce, tak aby vše ladilo a dotvářelo to správné kouzlo choreografii. Představení samozřejmě nejsou povinná. Čím dříve je o tom lektor informován, tím méně problémů to způsobí.

Dětí, které navštěvují naše kurzy ve své obci či městě, se týkají ještě další vystoupení, a to přímo v jejich místě bydliště. Pokud se tam pořádá nějaká akce (den dětí, ples či cokoliv) a organizátor nás osloví, rádi uvítáme zařazení našeho vystoupení do jejich programu, děti se pak snáze otrkají a zvykají si lépe na stres, což se jim bude hodit i celkově do života.

Některé z vás bude jistě zajímat i finanční stránka našich kroužků. Vydaných peněz se u nás rozhodně nebojte. Pololetní školné je minimální, tak abychom uhradili pronájem prostor, cestovné, další poplatky s kurzy spojenými a nebyli na tom „tratní“. Po domluvě s lektorem lze pololetní školné ještě rozkouskovat na menší částky, klidně i na měsíce, tak aby to neohrozilo rodinný rozpočet. Věřte, že se vše rodičům snažíme ulehčit, už jen například kostýmy na závěrečná představení se snažíme poskládat z toho, co většina dětí najde doma v šatníku.

Naše motto: „V tanci není dobrých či zlých – tanec můžeš milovat nebo milovat nade vše!“

Za celé TANEČNÍ STUDIO N.C.O.D. srdečně zve a těší se Lenka Žůrková

tel: 723 665 935

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.ncod.cz

11 taneci