Klub seniorů informuje 

I druhá polovina měsíce srpna měla téměř stejný scénář. Ještě dvakrát jsme opékali špekáčky, párky a pochutnávali si na dalších dobrotách, a to ve dnech 20. 8. a 27. 8. vždy v úterý od čtrnácti hodin v atriu Centra pro volný čas na Vrchlického ulici.

V tyto dny mezi nás zavítali naši přátelé – senioři z Mariánských Lázní. Setkáváme se s nimi pravidelně každý rok v měsíci srpnu a rozhodně máme o čem povídat.

Při hodnocení akcí v letních měsících vedení Klubu seniorů konstatovalo, že i když v tomto období panovala velká vedra, sice snesitelnější než v loňském roce, setkali jsme se devětkrát a sešlo se nás celkem 223 seniorů a seniorek.

Nejvíce se nás sešlo 27. srpna, a to 31 seniorů, protože to také bylo poslední opékací odpoledne.

Vedení Klubu seniorů v našem městě děkuje všem, kteří se aktivně podíleli na přípravě a realizaci všech opékacích akcí. Vařili výborná kafíčka, uklízeli po akci a celkově pečovali o naše méně pohyblivé seniory. Mnozí z nich pravidelně přinášeli různé dobroty, koláče, ovoce, zeleninu a další. Kdybych chtěla všem poděkovat, jejich výčet by byl opravdu hodně dlouhý a také by se opakovala stejná jména jako v uplynulém zpravodaji. Všem z celého srdce děkujeme a jejich ochoty a obětavosti si moc vážíme a dovedeme ji ocenit. Díky všem!

Senioři, pozor!

Nezapomeňte, že dne 16. září pojedeme plavat do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Odjezd z již tradičních stanovišť v 9.30 hodin. Pokud jste se nenahlásili dne 11. 9. na naší společné akci, můžete tak učinit ještě telefonicky na čísle: 723 715 533.

Dne 25. září ve 14 hodin se v sále centra uskuteční tradiční Svátek seniorů v klubu. V kulturním programu vystoupí děti MŠ Habánská a žáci ZUŠ Mikulov. K tanci a poslechu bude hrát pan Miloš Škamrada.

Upozornění!

Upozorňuji naše seniory, pokud se ještě nepřihlásili na Družební zájezd do Zlína a nezaplatili, mohou tak učinit, a to vždy v pondělí od 8.30 hodin nebo každé úterý odpoledne od 14 hodin v Centru pro volný čas na Vrchlického 11. Vybíráme 400 Kč/doprava a oběd/.

Pozor! Kdo nezaplatí do 25. 9. bude ze seznamu vyškrtnut!

 

Připomínám pravidelné akce:

°každé pondělí          Dámský klub, v 8.30 hodin, naše klubovna v centru

°každé úterý              Schůzky pěveckého sboru, ve 14 hodin, naše klubovna

°každý čtvrtek           Cvičení žen s paní V. Žaludovou, v 9 hodin, sál centra

 

Vedení klubu seniorů na všechny tyto akce srdečně zve všechny naše členy a další příznivce. Přijďte mezi nás!

Libuše Danielová

13 klub senioru

Foto: Týdenní rekreace našich členek ve Velké nad Veličkou