Letní měsíce v G-centru

Letošní léto se bude brzy blížit ke svému závěru a můžeme si říct, že se v našem domově vydařilo. Oba „prázdninové“ měsíce jsme strávili v klidu, užívali slunce a také pracovníci na „etapy“ odpočívali při dovolených se svými nejbližšími a nabírali síly do další práce.

V průběhu obou měsíců pravidelně probíhala společensko-zábavní hra „BINGO“, za seniory přicházela dobrovolnice paní Darja a dle možností docházeli také kněží z fary. Děkujeme za ochotu a dobrotivost!

Společné narozeniny spolu s ostatními seniory oslavily: dne 3. července paní Helena K., 11. července paní Libuše P., dne 21. srpna paní Vlastimila V. a 27. srpna paní Dragica P. Všem oslavenkyním jsme popřáli hlavně zdraví a děkujeme za pozvání!

Z dalších dílčích aktivit stojí za zmínku následující:

Dne 20. července k nám přišla skupina malých bojovníků, která pod vedením Petra D. a Michala T. věnovala našim seniorům vlastnoručně malované výkresy. Jednalo se o prožité chvíle z jejich soustředění, kluci nám jednotlivé příběhy popsali a my si na oplátku obrázky vystavili v jídelně domova. Klukům a jejich vedoucím děkujeme!

V úterý 30. července jsme měli naplánováno společné „letní grilování“. Dodavatel stravy, společnost Allmark, pro nás připravila vynikající burgery a přílohy, sociální pracovník Radek je ugriloval a všechny dobroty se podávali všem uživatelům k večeři. Až na počasí nám vše vyšlo výborně a akce se podařila.

V pátek 2. srpna k nám zavítala „country“ skupina z Dobrého Pole. Partička prima muzikantů zazpívala a zahrála, udělala spoustu radosti a potěšila všechny přítomné. Děkujeme!

Více z našeho života se dozvíte na webových stránkách: www.gcentrummikulov.cz, část: Aktuality z našeho života.

Pavel Rous

12 gcentrum