Klub seniorů informuje 

Ve druhé polovině tohoto roku byla činnost v našem klubu zahájena již 3. a 4. září, a to setkáním členek Dámského klubu a také členů Pěveckého sboru při KS.

První velkou společnou akcí v měsíci září bylo Vinobraní 2019 v klubu, které se uskutečnilo dne 11. září ve 14 hodin v sále Centra pro volný čas. Zábavný kulturní program opět připravily členky pěveckého sboru s panem Mirkem Hejčem. K tanci a poslechu hráli naši chlapci z Dolních Kounic.

Naši členové velkým potleskem přivítali v našem středu velmi milé a vzácné hosty, a to obě místostarostky Mikulova paní Leonu Alexovou, paní Sylvu Chludilovou a zastupitelku a zástupkyni ředitele ZŠ Valtická paní Hanu Míčkovou.

Kulturní program se opravdu vydařil. Tentokrát byl obohacen o další fórky a legrácky. Nechyběl ani mini vinohrad, hotař, úřadující hlídači, nenechaví špačci a také tradiční zloději. Všichni se vesele a spontánně bavili až do devatenácti hodin. Nechybělo ani výborné pohoštění, cukroví, vynikající burčák a slaďoučké hrozny, které zajistila naše členka paní Marie Šoupalová a pro všechny přítomné ZAPLATILA paní Jana Kochanová, která se v měsíci září dožila významného životního jubilea. Sponzorský dar přinesly další jubilantky, a to paní Jitka Mičková a Milada Vidláková. Toto milé a přátelské odpoledne se opravdu vydařilo a všichni přítomní členové na ně budou jistě dlouho vzpomínat!

Vedení Klubu seniorů děkuje členkám pěveckého sboru a panu Mirku Hejčovi za velmi veselý a vtipný kulturní program, výzdobu sálu, péči o naše seniory a také úklid po akci. Jmenovité poděkování patří paní Marii Šoupalové, Janě Kochanové, Ireně Černotové, Milušce Hrobařové, manželům Popovským a zastupitelce paní Haně Míčkové za milé sponzorské dary. Moc si toho vážíme a z celého srdce děkujeme!

Další pěknou akcí bylo dne 16. září Plavání a relaxace v Aqualandu Moravia v Pasohlávkách. Řádně jsme se prohřáli a moc si to užili. Někteří využili i vstupenky z Pálavského vinobraní. Tak zase v říjnu!

Akce v měsíci září:

7. 10. Plavání Aqualand Moravia v Pasohlávkách

            Odjezd v 9.30 hodin z již tradičních stanovišť. Hlásit se můžete i telefonicky na čísle: 723 715 533.

9. 10. Družební zájezd do Zlína

            Odjezd v 7.00 hodin od hotelu Galant (z ulice Česká). Další zastávky budou upřesněny.

16. 10. Akce „Šikovné ruce“ ve 14 hodin v naší klubovně

            S naší praktickou dívkou paní Ivankou Šrámkovou budeme vyrábět výrobky s podzimní tematikou.

23. 10. Zábavné odpoledne ve14 hodin v sále centra

            Kulturní program zajistí členové pěveckého sboru, k tanci a poslechu bude hrát Rytmik z Dolních Kounic.

Na všechny tyto akce srdečně zveme všechny naše členy a další příznivce!

Vedení Klubu seniorů blahopřeje našemu dlouholetému členovi panu Václavu Farkašovi, který se v měsíci říjnu dožívá významného životního jubilea. Přejeme mu pevné zdraví, hodně spokojenosti a životního optimismu. BLAHOPŘEJEME!

Libuše Danielová

klub seniorů

 Vinobraní 2019 v Klubu seniorů