Klub seniorů informuje 

Ve druhé polovině měsíce září se v Klubu seniorů v našem městě uskutečnila celá řada velmi pěkných akcí.

Nejvýznamnější a také velmi zdařilou akcí byla dne 25. září oslava Svátku seniorů v sále Centra pro volný čas. Stylová výzdoba a pěkné počasí to slavnostní odpoledne přispělo k dobré náladě všech přítomných seniorů. Těm tentokrát přišli popřát chlapci z Tria kántri, a to pan Aleš Sobotka, Eduard Otčenášek a Jindřich Krouský. Zaposlouchali jsme se do písní našeho mládí a společně si také zazpívali. Jejich vystoupení se všem přítomným seniorům moc líbilo, což dokazovali neustálým potleskem. K přání se připojily i členky vedení Klubu seniorů a všem zúčastněným také předaly malý dáreček. K tanci a poslechu tentokrát hrál pan Miloš Škamrada senior. Nechyběly ani vynikající chlebíčky opět z dílny členek pěveckého sboru a také výborné kafíčko.

Vedení Klubu seniorů děkuje všem členům Tria kántri za krásné vystoupení, panu Mirku Popovskému za milý sponzorský dar pro všechny naše členy, členkám pěveckého sboru za výrobu vynikajících chlebíčků, péči o naše seniory a úklid po akci. Z celého srdce děkujeme i všem ostatním, kteří jakkoli přispěli ke zdárnému průběhu této skvělé akce. Děkujeme!

Ani členové pěveckého sboru rozhodně nezaháleli a celý měsíc září se intenzivně připravovali na dvě vystoupení v měsíci říjnu. Jednak chtěli malou ukázkou své práce zpestřit program dne 1. října při příležitosti Svátku seniorů, organizovaného městem Mikulov, a také přípravou kulturního vystoupení na Družební setkání se zlínskými seniory. Připravovali také dárečky a jiné pozornosti pro naše dlouholeté přátele ve Zlíně.

Senioři pozor!

Nezapomeňte, že dne 16. října ve 14.30 hodin se v naší klubovně v centru uskuteční tradiční Akce Šikovné ruce s naší praktickou dívkou paní Ivankou Šrámkovou. Zveme všechny naše dámy z klubu, co mají „šikovné ruce“ a rády něco vyrábějí, aby přišly mezi nás. I dobré kafíčko bude!

Dne 23. října ve 14.00 hodin se v sále Centra pro volný čas uskuteční tradiční akce, a to Zábavné odpoledne s hudbou. Program opět zajistí členové pěveckého sboru, k tanci a poslechu zahraje Rytmik z Dolních Kounic.

Na všechny tyto akce srdečně zveme všechny naše členy a další příznivce. Přijďte, rozhodně nebudete litovat!

Libuše Danielová

seniori

Trio kántri na oslavě Svátku seniorů