Klub seniorů informuje  v březnu

V měsíci březnu se v Klubu seniorů v našem městě uskutečnila jen jedna velká akce, a to Oslava MDŽ, spojená s kolem štěstí. Všechny další akce byly zrušeny. Uzavřené bylo i Centrum pro volný čas.

Dne 4. března ve 14 hodin se v sále centra uskutečnila dlouho připravovaná akce, a to Oslava MDŽ, spojená s kolem štěstí. Stylově vyzdobený sál to slavnostní odpoledne doslova praskal ve švech. Mezi nás přišli i milí a vzácní hosté. Všichni přítomní senioři velkým potleskem přivítali senátora a starostu našeho města pana Rostislava Koštiala, zastupitele a ředitele zařízení Srdce v domě v Klentnici pana Zbyňka Turečka a také sekretářku vedení města paní Annu Červeňákovou. Přišlo i několik hostů ze zařízení Srdce v domě v Klentnici.

Našim ženám k jejich svátku přišli popřát žáci ZUŠ Mikulov s třídním učitelem panem Václavem Pešou a národopisný soubor Palavánek pod vedením paní učitelky Marie Dostálové a za doprovodu cimbálové muziky Kolík ze ZUŠ Mikulov s jejich vedoucím panem Alexandrem Vilhemem. Jejich krásná vystoupení se všem přítomným opravdu moc líbila, což dokazovali neustálým potleskem.

Po odchodu všech účinkujících pan starosta Rostislav Koštial a také zastupitel pan Zbyněk Tureček blahopřáli našim ženám a předali jim krásné kytičky. K blahopřání se připojili i „naši muži“ v klubu seniorů a i oni ženám poblahopřáli a také předali krásné kytičky. Následovalo vynikající pohoštění a pak už dlouho očekávané kolo štěstí. V tombole se sešlo neuvěřitelných 453 cen, které nám věnovali nejen naši milí hosté, ale i další příznivci a více jak tři čtvrtiny našich členů. Všichni přítomní odcházeli spokojeni nejen z akce samotné, ale i z pěkných výher v tombole.

Vedení Klubu seniorů děkuje našim členkám paní Marii Babicové, Martě Zbořilové a Štěpánce Moravcové, které mají největší podíl na přípravě a organizaci celé této pěkné akce. Velké poděkování patří ředitelství ZUŠ Mikulov a žákům národopisného souboru Palavánek za krásná vystoupení, našim milým hostům za ceny do tomboly a krásné kytičky.

Poděkování patří našim příznivcům a sponzorům. Jsou to: Lékárny Pilulka, Husova ulice a Piaristů, Kosmetický salon Hraničářů, Drogerie a Květiny na ulici Piaristů, Babicová Zdeňka Sedlec, paní Ilona Žižková Vágnerová, Vinařství Popela, Kadeřnictví Oáza, pan Zeman – čaje, Chráněné bydlení Klentnice, pan Roman Vávra a náš Klub seniorů.  Mimořádné poděkování patří všem našim členům za plno krásných cen do tomboly a také členům pěveckého sboru za vynikající přípravu této mimořádné akce. Všem z celého srdce děkujeme a moc si toho vážíme!

Poslední akce, které se naši členové v hojném počtu zúčastnili, byla dne 8. března Made in Mikulov, výstava mikulovských a regionálních výtvarníků v Galerii Efram.

Senioři, pozor!

V měsíci dubnu máme plánováno plno krásných akcí, nevíme však, které se v nejbližší době uskuteční. Sledujte proto naši vývěsku u Centra pro volný čas na Vrchlického ulici. Potřebné informace i na telefonu 723 715 533.

Plánované akce v měsíci květnu:

6. 5.     Oslava Dne matek                14.00 hodin, sál centra

            Kulturní program dětí MŠ Habánská a Pod Strání k tanci a poslechu bude hrát Rytmik z Dolních Kounic.

8. 5.     Výstava Floria Kroměříž  

15. 5.   Plavání hotel Galant            9.30 hodin                 

Hlaste se u paní Marty Zbořilové.

20. 5.   Burza                                     9.30 hodin, sál centra

27. 5.   Beseda a vycházka na Kopeček s panem Proboštem       14.00 hodin

Libuše Danielová   

klub senioru

Foto:Oslava MDŽ