Mikulovský víkend o ženské sexualitě, mocnosti hlasu a veškerých tajemstvích dechu

Dvoudenní setkání v zámeckých zahradách a při nepříznivém počasí v galerii Efram slibuje nevšední zážitek nejenom pro ženy.

V pátek 21. a v sobotu 22. srpna bude probíhat cyklus přednášek a praktických lekcí věnovaných ženské sexualitě, mocnosti hlasu a veškerým tajemstvích dechu. Zkušenými lektorkami jsou Jana Šelle, sopranistka a lektorka vědomého dýchání, Helena Máslová, první dáma české psychosomatiky, a Tereza Winklerová, lektorka jógy a dalších bodyworkových technik.

Setkání začíná už v pátek (19-20 hodin, zámek) koncertem, který je věnován rodu kardinála Dietrichsteina. Sopranistku Janu Šelle doprovodí na harfu Anastasia Stambolidu Tomečková. Vstupné je dobrovolné.

Sobotní cyklus zahájí ranní (7-9 hodin) dechové cvičení a meditace na Svatém kopečku a koupání v lomu s lektorkou vědomého dýchání, sopranistkou a organizátorkou setkání Janou Šelle.

Od 10 do 11.30 hodin bude v zámeckém parku pod vedením lektorky Terezy Winklerové probíhat přednáška s praktickými cvičeními na téma Tajemství dechu v jógové praxi k občerstvení pánevního dna.
Čas od 11.30 do 13.00 bude věnován léčivé vibraci hlasu a zvuku a dechové diagnostice.
Vokálními mapami uvolňujícími emocionalitu vás provede ve Vstupním sále zámku Jana Šelle.

Odpolední blok přednášek zahájí Helena Máslová. Bude se nejdříve od 14 do 16 hodin věnovat tematice početí. Po této interaktivní přednášce o alchymii početí se spoustou praktických doporučení budou následovat individuální konzultace.

Od 18 do 19.30 hodin přijde na řadu téma pro zralé ženy „Neviditelná 50 aneb ženská přitažlivost v proměnách“.

Mikulovský víkend je doplněn o páteční a sobotní řízenou degustaci. Více informací na Facebooku a u organizátorky setkání Jany Šelle, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..


Vstupné na jednotlivé přednášky a akce je 390 korun, zvýhodněná cena celého programu je 1 390 korun.

Jitka Sobotková 

zeny seminar