Podnikatelé, využijte možnost prezentace na stránkách města zdarma

Všichni podnikatelé v cestovním ruchu či jiné oblasti, kteří dosud nejsou uvedeni v databázi stránkách města na www.mikulov.cz/turista/databaze-sluzeb, mají možnost se zde prezentovat zdarma.

Kromě nabídky vašich služeb, které slouží zároveň jako vaše reklama, lze do záznamu umístit i fotografie. Vaše provozovna bude také zobrazena na mapě.

„Databázi jsme začátkem roku vyčistili, takže nyní jsou tam jen aktuální údaje. Všimli jsme si, ale, že některá větší zařízení a provozovny z Mikulova na stránkách stále chybí“ sdělil informatik města Miloslav Novotný.

Pokud tedy v databázi nejste zveřejněni a máte zájem o vytvoření bezplatné prezentace na webu města, můžete se přihlásit na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., kde se zaevidujete do příslušné kategorie. Pokud vaše kategorie zatím neexistuje, může být vytvořena.

V mailu prosím uvádějte tyto údaje: jméno, příjmení, název firmy, kontaktní údaje – mail a telefon. Následně obdržíte návod, jak svůj profil spravovat a také přístupové heslo. Tím vznikne vás vlastní uživatelský účet, který si kdykoliv samostatně můžete upravovat bez součinnosti pracovníků úřadu.

Kateřina Korandová, ORŽP