Den dětí plný zážitků a dárků pro děti

Oslava byla i v letošním roce velkolepá… barevné fáborky, šipky, spousta úkolů a vidina nalezeného pokladu vedla děti z Habánské lesními cestičkami po kopečku stále kupředu. Úkoly, které děti měly plnit cestou, se tajemně schovávaly pod kameny, jiné vykukovaly z kůry stromů…

Fáborky postupně všechny skupinky dětí přivedly na stejné místo, kde je čekalo velké překvapení. Rodiče Sebíka Tručky připravili pro celou školku občerstvení, takže na zahrádce mikulovského Bowlingu se to dopoledne hemžilo osmdesáti dětmi, které si pochutnávaly na pizze a podávaly si mezi sebou ovocná pitíčka. S pusinami od kečupu se děti vyptávaly, zda tohle je poklad na konci cesty, ale ten byl úspěšně nalezen až v cíli šipkované ve školce. Po dobrém obědě si spokojeně odpočíval každý kluk i holka nejen s plným bříškem, ale i s hlavou plnou zážitků. Mockrát děkujeme rodině Tručkové za tento sponzorský dar pro všechny děti z Habánské.

Druhý červnový den na děti čekal další dárek v podobě milého divadélka. Pohádka, kterou nám k MDD zahrály babičky z Klubu seniorů, se nám všem moc líbila. Společně jsme si pak s babičkami zazpívali známé písničky a smlsli na dobrotách, které nám přinesly. Za tento dárek Klubu seniorů také mockrát děkujeme.

S dárky pro děti se snad letos roztrhl pytel. Rodiče Viktorky Zemánkové věnovali dětem k svátku dětí finanční dar, za který byly do školky zakoupeny programovací bagříky, které děti mohou využívat ke hrám ve třídě. I rodině Zemánkové posíláme touto formou velké poděkování.

Velký dík patří také rodičům Adélky Komárkové, kteří školce věnovali obrovskou tašku s barevnými křídami pro tvoření dětí.

U nás ve školce se máme i díky vstřícným rodičům opravdu jak v „Zeleném ráji“…

děti a kolektiv MŠ Habánská

den deti