Dopis pro děti z Habánské

Do školky k nám doputovalo velké poděkování z Liberce za krásná výtvarná díla, kterým bychom se chtěli s dětmi všem pochlubit:

Milí učitelé, milé děti z MŠ Zelený ráj,

děkuji za všechny sovičky (zejména Terezce Válkové), ježky (Viktorka, Emička, František, Elenka L., Oliverek, Šimonek, Ferda a Natálka získaly pro Duháčky 2. místo, ale také Karolínce Ráczové, dále Emičce, Johance, Adámkovi a Elišce, také mě potěšili Áďa, Milánek, Kája a Adrianka, no a moc mě potěšila Tyldička Bártová), zajíčka+ježka+veverku (Adámkovi Bezručovi, Adriance Brumkové a Tobískovi Zemánkovi), zajíčky (opět Adámkovi Bezručovi), veverky (Elišce Jánské, Dušánkovi Růžičkovi a Patriku Rašovskému), za šnečka (Aničce Brabcové, Šárince Drchalové a Davídkovi Grůzovi), za koníčka (také Karolínce Ráczové) a nakonec velké poděkování Kubíkovi Jakešovi za obrázek „Moje kočička Micinka“, kterému porota udělila 3. místo.

Moc děkuji také Červené třídě za pohádku o panu Soviši a paní Sovičce.

Je vidět, že zvířátka máte rádi. Posíláme diplomy výhercům. Chtěli bychom však potěšit i ostatní.

Rádi bychom Vás pozvali v měsíci květnu na návštěvu Liberce, zejména zoologické zahrady. Nabízíme Vám ubytování na naší pobočce KVK ve Vesci.

S přáním, aby se váš Zelený ráj stále zelenal, se s vámi loučí Saša Bezděková. Krajská vědecká knihovna v Liberci, pobočka Vesec.

Máme všichni u nás na Habánské velkou radost.

Děti a učitelky z MŠ „Zelený ráj“

skolka026

skolka01