Oslava Dne dětí u nás ve školce 

První červnové pondělí se u nás v "Zeleném ráji" hned od brzkého rána chystaly krepové fáborky a křídy v barvách jednotlivých tříd. Hned po svačince jsme se vydali vstříc dopolednímu dobrodružství, které nás zavedlo k tajuplnému místu na amfiku. Šipky a fáborky všech skupinek měly čirou náhodou společný konec, a to u truhlice s pokladem. A věřte nebo ne, kousek pokladu se dostalo na každou holku a kluka od nás ze školky! Také se za velkého troubení přiřítilo auto

uto s ledovým překvápkem v podobě nanuků, na kterém jsme si v pravém letním počasí moc pochutnali. Než jsme se pořádně stihli rozhlédnout čekal na nás další kousek promyšleného dopoledne s prohlídkou exotických zvířat v teráriích. Spousta hadů, bazilišků ,několik druhů chameleonů ,agam a pavouků si mohlo povšimnout, jak jsou všechny děti spokojené. Ve školce na nás čekaly paní kuchařky s oblíbenou rajskou polévkou a koláčkama. Po odpočinku bylo ještě odpolední malování na obličej, także si rodiče domů odváděli své děti jako tygříky, víly, motýlky, klauny, kočičky, pejsky,nebo modré šmoulíky.
Společně jsme si užili úžasný den se spoustou krásných zážitků. Den dětí jsme i letos v naší školičce oslavili opravdu velkolepě.s ledovým překvápkem v podobě nanuků, na kterém jsme si v pravém letním počasí moc pochutnali.

Než jsme se pořádně stihli rozhlédnout, čekal na nás další kousek promyšleného dopoledne s prohlídkou exotických zvířat v teráriích. Spousta hadů, bazilišků, několik druhů chameleonů, agam a pavouků si mohlo povšimnout, jak jsou všechny děti spokojené. Ve školce na nás čekaly paní kuchařky s oblíbenou rajskou polévkou a českými koláči. Po odpočinku bylo ještě odpolední malování na obličej, takže si rodiče domů odváděli své děti jako tygříky, víly, motýlky, klauny, kočičky, pejsky, nebo modré Šmoulíky.

Společně jsme si užili úžasný den se spoustou krásných zážitků. Den dětí jsme i letos v naší školičce oslavili opravdu velkolepě!

Renáta Březinová

slavnost1818