ZUŠ Mikulov (1949-2019) bude slavit a prosí o spolupráci

Základní umělecká škola se v letošním roce chystá oslavit 70. výročí svého samostatného působení v našem městě. Oslavy, na které již teď zveme všechny bývalé žáky, kolegy i přátele školy, se uskuteční v sobotu 23. listopadu 2019 a jejich součástí bude vedle prohlídky školy i slavnostní koncert v Městském kině, na němž se představí bývalí absolventi spolu se současnými učiteli ZUŠ.

Vážení přátelé, současní i bývalí žáci a kolegové, obracíme se na Vás s prosbou o poskytnutí materiálů pro připravovaný výroční almanach. Budeme velmi vděčni za zapůjčení fotografií, případně i zaslání písemných vzpomínek na Vaše působení v LŠU či ZUŠ Mikulov. Věříme, že se nám i s Vaším přispěním podaří shromáždit soubor písemných i obrazových materiálů, který zachytí a zdokumentuje dlouholeté působení školy – významné kulturní a vzdělávací instituce našeho města, která ovlivnila značnou část života několika generací dětí a často předurčila i jejich další celoživotní nasměrování. Své příspěvky směřujte prosím do kanceláře školy, případně zasílejte na adresu ZUŠ Mikulov, Náměstí 28, nebo e-mailem na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Pro případné dotazy můžete použít telefonních čísel 519 510 764 nebo 724 303 833.

Děkujeme předem všem za laskavou spolupráci a těšíme se, že i s Vaší pomocí se podaří zdárná příprava podzimních oslav, vyúsťující ve společné setkání.

Jiří Vrbka, ředitel (a absolvent) ZUŠ Mikulov

5 zus

Poznáváte se?