Nezapomenutelný den dětí „Na křídlech fantazie“

Prima šipkovaná přímo od vstupní branky „Zeleného ráje“, co nás zavedla ke Galerii Závodný a tady pořádné překvapení! Slaďounký jahodový pohár jako odměna na konci cesty a k tomu se věřte, nebo ne přestěhovaly jen tak obrázky z naší školky sem, kde vystavují svá díla opravdový umělci! Překvapení bylo obrovské, protože každý kluk i holčička si tu mohl najít svůj obrázek! 

To je paráda, kterou jsme odpoledne museli ukázat všem! A tak jsme pozvali i rodiče babičky, dědečky a širokou veřejnost, abychom se takovou nádherou mohli pochlubit třeba celému Mikulovu!

 V pět odpoledne tu všichni byli a po vernisáži s krásným vystoupením si mohli výstavu projít se svými dětskými umělci a ti se pochlubit, jak jsou šikovní, tvořiví a nápadití. 

Výstavu dětských výtvarníků z Habánské navštívilo během necelých tří dnů kolem tří stovek lidí se svými dětmi, kde mohli zhlédnout přes dvě sta padesát obrázků a prostorových prací napříč širokým spektrem výtvarných technik.

Abychom přispěli světu kouskem krásy, barevnosti, křehkosti a citu vypustili jsme na vernišáži několik křehounkých motýlků, které jsme si ve školce od housenek, přes kukly až k motýlkům pár dní pěstovali k pozorování.

Byl to krásný den plný sluníčka, šipek, fáborků, jemných motýlků, dětské radosti a barevné fantazie, který dětem, vlastně i rodičům připravil s láskou, ochotou a pečlivostí celý kolektiv školky.

Velké poděkování bychom chtěli vyjádřit paní Vlaďce Brucháčkové Závodné za poskytnutí nádherných prostor pro krásnou akci pro všechny kluky a holky z naší školky.

kolektiv „Zeleného ráje“

skola skolka