Setkání se zástupci SŠ na Valtické 

            Ve čtvrtek 28. 11. 2019 jsme zorganizovali na ZŠ Mikulov, Valtická 3, pro deváťáky, osmáky a jejich rodiče setkání se zástupci středních škol našeho kraje. Toto setkání by jim mohlo usnadnit orientaci ve středních školách našeho regionu. Již brzy si totiž budou muset vybrat z nabídky středních škol a zvolit si tu, která je nejlépe dovede k jejich budoucímu povolání.

            Tato setkání pořádáme na naší škole každým rokem na podzim. Přijíždějí k nám zástupci středních škol z blízkého i dalekého okolí. Letos k nám zavítali a své školy prezentovali zástupci těchto škol: SOŠ a SOU Hustopeče, Soukromá SOŠ manažerská a zdravotnická Břeclav, Střední škola Strážnice, SŠ strojírenská a elektrotechnická Brno, Trnkova, Střední škola stavebních řemesel Brno-Bosonohy, SŠ informatiky, poštovnictví a finančnictví Brno, Čichnova a Střední škola technická a ekonomická Brno, Olomoucká. Všem zástupcům středních škol za jejich návštěvu děkujeme.

            Žáci získali u zástupců SŠ potřebné informace o studiu, učebních oborech, přijímacím řízení nebo dnech otevřených dveří.      

           Jindřiška Kudrnová

setkani skoly