K 60. narozeninám školky

Začátkem zimy jsme zasadili ve spolupráci s odborem životního prostředí šest nových nádherně vzrostlých stromů na zahradu našeho „Zeleného ráje“.

 Školka na Habánské oslavila nedávno své šedesáté narozeniny, a tak zasazení stromů symbolizovalo každých 10 let jejího působení. Při zahradnických činnostech pomáhaly i děti, takže barevnými lopatkami u stromků se to jen hemžilo a pomocníků bylo, věřte, či ne, docela dost! Malé holky a kluci si tak mohou uchovat další společné vzpomínky na chvilky strávené mezi školkovými kamarády i do budoucna. Tyto zasazené stromy budou jistě zahradu krášlit spoustu dalších let a dětem na zahradě zpříjemňovat prostředí veselých her na dvorku. Naši zahradu teď nově zdobí tři více jak metr velké borovice, jedna tři a půl metrová bříza a dva již vzrostlé duby červené, které jsou zasazeny proti vstupním schodům do budovy. Pro krásu a potěšení nejen dětských očí byly vysazeny i motýlí keře v různých barvách. Zahradnické práce budou pokračovat na začátku jara, kdy tu bude ještě vysazena spousta bylinek a ovocných keřů, tak aby byla zahrada krásným místem, kde děti tráví bezstarostné chvilky svého dětství. 

Tímto děkujeme paní Sněhotové z odboru životního prostředí a firmě Tedos za spolupráci při novém osazení naší zahrady na Habánské. 

 Kolektiv MŠ „Zelený ráj“ 

skolka. narozeniny