Program pro budoucí školáky

Máte doma dítě předškolního věku? Potom si jistě uvědomujete, že doba zápisu již pomalu klepe na dveře. Zřejmě si i kladete otázku, zda-li je vaše dítě připraveno na vstup do základní školy.

ZŠ Mikulov, Hraničářů, pro vás připravuje program s názvem Veselé učeníčko, kde můžete na vlastní oči vidět, jak bude vaše dítě reagovat na nové prostředí, budoucí paní učitelky, jak se zvládne soustředit a plnit zadané úkoly. Jedná se o zábavnou a hravou hodinu, která má na naší škole již dlouholetou tradici. Výuka je zaměřena na poznání školního prostředí, bližší seznámení budoucích prvňáčků s pedagogem, rozvoj jemné a hrubé motoriky, uvolňovací cviky, správný úchop psacího náčiní apod.

Samozřejmě že vy, rodiče, se nejvíce podílíte na bezproblémovém přechodu z předškolního zařízení do základní školy a díky připravovanému programu můžete získat náměty, jak tento důležitý úkol zvládnout.

Neváhejte a přijďte s dětmi na Veselé učeníčko, které se bude konat 27. února a 26. března vždy od 16.30 v budově ZŠ Mikulov, Hraničářů. Těšíme se na Vás!

Irma Hatzl