ISNO rok skončil a je čas na přepočet slev z třídění

Pro všechny občany, kteří jsou zapojeni do ISNO a po celý rok poctivě třídili svůj odpad, nastal nyní čas zúčtování.

Milí občané,

30. 9. 2016 byl ukončen další „ ISNO rok“. Je tedy ideální čas provést inventuru stanoviště a to tak, že provedete kontrolu čísel nádob (vylepených na každé nádobě), počtu výsypů, evidovaný objem nádob a jejich počet. Zároveň je velmi důležité zkontrolovat počet přihlášených osob na stanoviště, neboť při nesprávném počtu nebude sleva správně vypočtena.

V uplynulých dnech byl proveden přepočet výše uvedených dat a proběhl s tím spojený výpočet výše slev. Do 31. 1. 2017 je možné provést kontrolu stavu svých odpadových účtů, zjistit výši slevy a případně podat reklamaci. Po tomto termínu nebude možné z provozních a technických důvodů případnou reklamaci vyřídit.

Přepočet se týká období od 1. 10. 2015 do 30. 9. 2016. V případě nejasností se mohou občané obrátit na ISNO poradce pomocí e-mailu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefonním čísle: 736 516 020 nebo také osobně navštívit firmu STKO v době ÚT–ČT od 7 do 15 hodin na ulici Brněnská 65.

Všem přejeme, aby si vytřídili co největší slevy.

STKO spol. s.r.o.

odpady