Město Mikulov vyhlašuje soutěž „O nejhezčí vánoční výzdobu 2018“

O co v soutěži jde?

Řada z vás každoročně zdobí a osvětluje svá okna, obrysy střech nebo stromky na zahradách. V oknech máte dekoraci, věnce na dveřích či betlémy. Vaše aktivita nás velmi těší a zpříjemňuje všem, zejména pak těm nejmenším, nejkrásnější svátky v roce – Vánoce. Věříme, že v čase rozjímání, klidu a mnohdy nemalých příprav, najdete i odhodlání a zapojíte se do soutěže.


Jak soutěžit?

Stačí k tomu velmi málo. Vyfoťte svou vánoční výzdobu a fotku s vaším jménem a adresou, kde se vánoční výzdoba nachází, nám pošlete na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Všechny došlé fotografie budeme postupně vkládat také na městský web www.mikulov.cz a a Facebook Město Mikulov.

Pravidla pro soutěžící:

1) Do soutěže můžete přihlásit jednu fotografii venkovní výzdoby domu (rodinného či bytového), okna, zahrady, prostranství na území města Mikulov.

2) Fotografie vánoční výzdoby musí být zaslaná na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nejpozději do 21. 12. 2018 do 12 hodin.

3) U fotografie musí být vždy uvedeno jméno a adresa soutěžícího a adresa umístnění výzdoby. Uveďte také souhlas s poskytnutím svých osobních údajů (GDPR) pro účely soutěže.

4) Fotografie bude hodnotit a pořadí výherců určí Rada města Mikulov.

5) Vyhlášení výsledků bude zveřejněno ve Zpravodaji města Mikulov 9. 1. 2019. Vítězové budou odměněni (1.-3. místo a Cena místostarostky města).

vanocni soutez