Změna ve společnosti TEDOS Mikulov 

Zastupitelé na svém zasedání, které se dne 20. dubna konalo mimořádně v prostorách Městského kina Mikulov za bezpečnostních a hygienických opatření, projednávali návrhy změn ve firmě TEDOS Mikulov, s. r. o.

Zastupitelé města hlasováním navrhované změny odsouhlasili. Na jednání Rady města došlo k odvolání z funkce jednatelů společnosti paní Světly Štanglerové a paní Ludmily Kusmičové ke dni 30. 4. 2020.

Novým a jediným jednatelem společnosti byl zvolen na základě výběrového řízení Ing. Radim Světlík s nástupem do funkce od 1. 5. 2020. „Ke změně v této společnosti mě vedla skutečnost, že chci naši městskou společnost posunout o krok dál, aby byla pro město spolupracujícím partnerem a vybudovala si u občanů dobrou pověst. Po diskuzích jsme na Radě města došli k závěru, že jako formu změny použijeme posílení společnosti TEDOS novým jednatelem, který nasměruje firmu k novým možnostem a rozvoji. Tímto bych chtěla poděkovat oběma končícím jednatelkám za jejich práci, které si velmi vážím, a přeji jim mnoho pracovních úspěchů na jejich další cestě,“ sdělila místostarostka města Leona Alexová.

Dominik Ryšánek

Mikulov znak