INFORMACE – OMEZENÍ PROVOZU MĚSTSKÉHO ÚŘADU MIKULOV

V  návaznosti na usnesení Vlády ČR ze dne 8. října 2020 č. 994 o přijetí krizového opatření se s účinností od 12. 10. 2020 omezuje činnost Městského úřadu Mikulov.

Úřední hodiny:

PONDĚLÍ     8.00 – 13.00 hod.

STŘEDA       12.00 – 17.00 hod.

V době výše uvedených úředních hodin bude otevřen hlavní vchod do budovy úřadu, avšak přístupný bude pouze vestibul. Ve vestibulu bude zřízeno pracoviště koordinátora, jehož úkolem bude zprostředkovávat osobní kontakt s ostatními úředníky, není-li možno věc vyřídit jinak.

Prosíme všechny, aby upřednostnili písemný, elektronický či telefonický kontakt před osobní návštěvou úřadu.

Mimo tuto dobu bude úřad pro veřejnost uzavřen. Pro příjem podání a dalších dokumentů bude sloužit okno podatelny v přízemí budovy.

Podatelna: 519 444 555 e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Vyřídit si občanský průkaz, cestovní průkaz, řidičský průkaz a změny v registru vozidel bude možné pouze po objednání na webu https://v3.kadlecelektro.cz/obj/index.php?id=51  nebo po telefonické dohodě - občanské průkazy a cestovní doklady: 519 444 668,  řidičské průkazy a změny v registru vozidel: 519 444 540

U ostatních záležitostí v rámci minimalizace pohybu osob doporučujeme taktéž si návštěvu předem telefonicky dohodnout a to buď využitím kontaktů na http://www.mikulov.cz/mesto-mikulov/mestsky-urad/kontakty-a-provozni-doba/ nebo kontaktovat podatelnu. Úředník si v dohodnutý čas pro klienta přijde, odvede do kanceláře a po skončení jednání ho opět vyprovodí k hlavnímu vstupu do přízemí.

Pokud navštívíte úřad, dodržujte prosím povinnost používat ochranné prostředky dýchacích cest (nos, ústa), jako je rouška, respirátor, ústenka, šál nebo jiné prostředky, které brání šíření kapének a při čekání na vyřízení dodržujte odstupovou vzdálenost 2 m. Dále doporučujeme využít bezkontaktní dávkovače dezinfekce rukou umístěné ve vestibulu.

09.10.2020

JUDr. Jiří Večeřa, tajemník Městského úřadu Mikulov

Mikulov znak