Objevte kouzlo snoubení jídla s vínem společně s Ivanem Vodochodským

Druhý únorový víkend bude v Pavlově ve znamení gastronomického zážitku.

Celkem pětichodové gurmánské menu snoubené s výběrem kvalitních vín z prestižního vinařství si budou moci vychutnat návštěvníci akce Slow-food-menu s Ivanem Vodochodským, která se uskuteční v sobotu 9. února v hotelu Pavlov u Mikulova.

Známý kulinářský specialista společně s týmem kuchařů hotelu Pavlov postupně pro návštěvníky připraví své speciality. Chuť jednotlivých pokrmů vyladí k dokonalosti kvalitní místní vína.

Akce začíná v sobotu odpoledne ve 14.30 hodin, kdy se otevře sklep vinařství Reistein s připravenou ochutnávkou vín a odborným výkladem vinaře. V 18 hodin odstartuje v prostorách hotelu Pavlov hlavní degustační část večera s Ivanem Vodochodským.

Ke každému chodu vybere sommeliér Václav Šmach z vinařství Reisten vždy po dvou vzorcích kvalitních vín, aby si také sami hosté mohli vyzkoušet, které víno se podle jejich chutě nejlépe snoubí s daným pokrmem. Více informací najdete na www.hotelpavlov.cz.

jich

image001