Klub seniorů informuje

Ohlédnutí se za akcemi našeho klubu za I. pololetí tohoto roku.

Když jsme se dne 30. června společně sešli v počtu jednatřiceti na Pavlovské ulici u paní Libuše Danielové, zhodnotili jsme, že i přes dlouhodobé uzavření Centra pro volný čas na Vrchlického ulici, se uskutečnilo celkem šest společných akcí, jako Pochovávání basy, Josefská zábava, Velikonoční párty, Slet čarodějnic a jiné akce. Také plavat do Aqualandu Moravia v Pasohlávkách jsme jeli rovněž šestkrát. Byli jsme dvakrát v Janáčkově divadle v Brně na opeře Nabucco, operetě Polská krev a činohře Divá Bára v Boleradicích. Také jsme besedovali s místostarostkou města Marií Leskovjanovou, uskutečnil se i pěkný a zdařilý zájezd do Jaroměřic a okolí a celá řada dalších velmi pěkných a zdařilých akcí.

Během měsíců května a června bylo Centrum pro volný čas uzavřeno, a tak se celá řada plánovaných akcí neuskutečnila. Konaly se jen ty mimo centrum. Pravidelně jsme se však scházeli každé úterý odpoledne na Pavlovské 83 až do konce června. Připravovali programy na různá vystoupení, besedovali a podobně. Celkem se nás na těchto společných akcích sešlo kolem sto padesáti členů. V úterý 7. července odpoledne jsme se sešli poprvé u paní Jarmily Spilkové na ulici Koněvova 10, abychom opékali špekáčky. Ten den však bylo mimořádně velké horko, ale i přesto se nás osm sešlo. O týden později nás už bylo jednou tolik. Zde se budeme scházet až do doby, než bude otevřené Centrum pro volný čas.

Vedení Klubu seniorů děkuje člence vedení paní Jarmile Spilkové za ochotu a obětavost přijmout nás pod ochranná křídla a také její dceři paní Alici Bekové za vlídné a milé přijetí. Vedení klubu děkuje i dalším našim členkám, a to paní Štěpánce Moravcové, Ludmile Šiprové, Marii Dufkové, Martě Gregorové a všem dalším za ochotu a pomoc při zdárném průběhu všech našich posledních setkáních. Všem moc děkujeme a jejich ochoty a obětavosti si moc vážíme a dovedeme ji ocenit.

SENIOŘI POZOR!

Dle rozhovoru s vedoucí Centra pro volný čas paní Magdalenou Krčmovou budou práce v atriu centra pokračovat asi ještě začátkem srpna, proto se i nadále budeme každé úterý od 14 hodin setkávat u paní Jarmily Spilkové na ulici Koněvova 10. Dojde-li k nějaké změně, budete včas informováni jednak na našich společných akcích a také v příštím čísle Mikulovského zpravodaje včetně informací o akcích v Centru pro volný čas v měsíci září. Jakékoliv dotazy a informace na tel.: 723 715 533.

Vedení Klubu seniorů blahopřeje našim členkám paní Valerii Eliášové a Olze Bürgerové k dovršení významného životního jubilea. Přejeme jim vše nejlepší, pevné zdraví a hodně spokojenosti.

Libuše Danielová

SENIORKY