Rada města projednávala

Rada města na svém jednání dne 11. 8. uložila:

- majetkoprávnímu odboru zveřejnit na úřední desce záměr prodeje nemovitých věcí -pozemků p. č. 558/3 a p. č. 560, jejichž součástí je budova č. p. 338, a pozemek p. č. 558/1 v k. ú. Mikulov na Moravě na ul. Brněnská č. or. 13, a to za těchto podmínek:

- požadovaná kupní cena bude činit minimálně částku 5 050 000 Kč,

- nemovité věci budou prodány zájemci, který podá nejvyšší cenovou nabídku.

Schválila:

- partnerství města Mikulov při pořádání kondičního závodu Iron Heart dne 19. 9. 2015 a bude spočívat v umožnění využití prostor amfiteátru – betonový plácek a travnatý kopec nad ním. Po skončení akce budou využité prostory řádně uklizeny.

Souhlasila:

- s návrhem změny statutu užívání nájemního bytu č. 10 v DPS na ul. Republikánské obrany k poskytování sociální pobytové služby domov pro seniory a s navýšením kapacity sociální služby domov pro seniory o dvě lůžka s tím, že celková kapacita domova pro seniory je 40 míst,

- s uzavřením darovací smlouvy mezi příspěvkovou organizací Mateřská škola Mikulov, Habánská 82, a MUDr. Zdeňkem Pluháčkem s. r. o. a souhlasí s nabytím majetku – 17 ks obrazů dle této smlouvy do vlastnictví příspěvkové organizace.

Vzala na vědomí:

- informaci jednatele společnosti Mikulovská rozvojová, s. r. o., pana Jaroslava Smečky o personálním zajištění společnosti, plnění dle smluv a současných aktivit společnosti pro období od 1. 7. do 31. 12. 2015,

- informace k projektovému záměru „Přístavba odborných učeben ZŠ Mikulov, Valtická".

Anna Červeňáková

celkovy